• 🐰🥚 Tijd voor Pasen
Prijs moet vallen tussen

Tapijten

Geometrisch Art Nouveau Tapijt 1903

Geometrisch Art Nouveau Tapijt 1903

€ 3.635,-
Kleed / Gobelin Klimt Multi

Kleed / Gobelin Klimt Multi

€ 129,-

Een nieuw tapijt verandert in een oogopslag het interieur: een opvallend exemplaar trekt de aandacht, terwijl een carpet in lichte tinten rust kan brengen. In ieder geval geeft een tapijt warmte en sfeer. Bij Art Deco Webwinkel is voor elke stijl een bijpassend carpet te vinden. De mogelijkheden zijn zeer royaal.

De collectie handgeknoopte of handgetufte tapijten wordt ondersteund door een ontwerpsysteem waarbij keuze is uit 350 verschillende patronen en maar liefst 300 tinten. Op deze manier kan een vloerkleed naar wens samengesteld worden. Ook qua formaat en afwerking zijn verschillende mogelijkheden. Art Deco Webwinkel adviseert hierin graag voor een optimaal resultaat.

Het vertalen van het ontwerp naar het tapijt wordt uitgevoerd in Nepal, waar het tapijt met de hand wordt geknoopt. De productie van het tapijt neemt circa 3 maanden in beslag. Een zeer intensief proces, altijd met een prachtig resultaat: een uniek handgemaakt tapijt waarin het vakmanschap van de tapijtknopers is terug te zien. Niet zelden rijst de vraag of er sprake is van kinderarbeid bij het productieproces. Art Deco Webwinkel benadrukt dat dit absoluut niet het geval is. De tapijtspecialist waar Art Deco Webwinkel mee samenwerkt is nauw betrokken bij de organisatie Care & Fair, die zich inzet tegen kinderarbeid bij de productie van tapijten. 

Kies voor een sfeerbepalende verandering, subtiel of opvallend, met een tapijt van Art Deco Webwinkel.

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-