Interieurstyling

De blauwe Deel biedt niet alleen een zeer uitgebreid assortiment meubels en woonaccessoires, maar ook professionele interieurstyling. Onder de naam De blauwe Deel Exclusive richten onze vakkundige stylisten zich op complete Art Deco interieurs en Art Nouveau interieurs: van meubels, behang, verlichting, gordijnen en tapijten tot woondecoraties voor elke ruimte in huis.

 

De blauwe Deel Exclusive

De blauwe Deel Exclusive geeft naar wens advies over woninginrichting in Art Deco of Art Nouveau stijl en assisteert bij de aankoop van interieurproducten van Art Deco Webwinkel. Als expert op het gebied van Art Deco interieurs en Art Nouveau interieurs kan De blauwe Deel Exclusive veelbetekenend zijn in uw zoektocht naar een exclusief en bijzonder interieur in Art Deco stijl of Art Nouveau stijl. Dit kan zijn bij het betrekken van een nieuwe woning na verhuizing, na een verbouwing of renovatie of omdat het tijd is voor iets nieuws. Ook wanneer u op zoek bent naar een aantal bijzondere eyecatchers in Art Deco of Art Nouveau stijl, maar niet goed weet hoe deze te combineren zijn met uw huidige interieur biedt interieurstyling van De blauwe Deel Exclusive uitkomst.

Alles op één plek

“Het komt voor dat klanten vóór een bezoek aan onze showroom nog onbekend zijn met onze expertise op het gebied van interieurstyling. Soms hebben klanten elders een interieurstylist ingehuurd, maar die tussenstap is dus niet nodig. Bij De blauwe Deel Exclusive kan men terecht voor zowel interieuradvies, aankoophulp als voor interieurproducten. Kortom: voor het complete plaatje”, vertelt een interieurstyliste van De blauwe Deel Exclusive.  “Het voordeel van interieurstyling door De blauwe Deel Exclusive is dat wij feeling hebben met onze producten. Wij kennen onze collectie door en door en kunnen hierdoor vlot ideeën vertalen naar het gewenste interieur. Bovendien hebben wij nauw contact met onze leveranciers wat voordelen met zich meebrengt op het gebied van levering en prijzen.” Tel daarbij jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis op het gebied van Art Deco en Art Nouveau op en men begrijpt dat het in de hand nemen van een interieurstylist van De blauwe Deel Exclusive een goede keuze is.

Totaalkunstwerk

“Binnenhuisarchitectuur of woninginrichting is een vak apart. Het combineren van kleuren, materialen, vormen en stijlen is niet altijd even makkelijk. Door kennis en ervaring in zowel binnen- als buitenland weten wij wat wel en wat niet werkt. Natuurlijk staan de wensen van de klant voorop. Daarbij laten we graag zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Hierbij houden we rekening met de waarden van de Art Deco en Art Nouveau kunststijlen”. Dit betekent overigens niet dat alleen bewoners van Art Nouveau huizen, authentieke jaren ’30 woningen en historische panden profijt kunnen hebben van De blauwe Deel Exclusive. “Ook in moderne appartementen of nieuwbouwwoningen in jaren dertig stijl is het heel goed mogelijk om bijvoorbeeld Art Deco elementen toe te voegen. Wij zorgen er als interieurexperts voor dat alles in een ruimte harmonieert. Zelfs voor persoonlijke styling van sieraden bieden wij graag advies. Het ‘Gesamtkunstwerk’ oftewel het totaalkunstwerk is onze filosofie en overigens ook de filosofie van de beroemde Art Nouveau kunstenaar Henry van de Velde.”

Wat zijn de mogelijkheden?

Van woonkamer tot badkamer en van slaapkamer tot studeerkamer of kantoor aan huis: bij De blauwe Deel Exclusive kan men kortom terecht voor een totaalinterieur. Naar wens komt de interieurstylist op locatie om te kijken naar onder meer indeling, lichtinval, oppervlakte, sfeer, bijzondere elementen en om uw woonwensen te bespreken. Voor een bezoek aan huis door de interieurstylist worden voorrijkosten en een vergoeding op uurbasis berekend. Dit bedrag wordt verrekend met de offerte van Art Deco Webwinkel, afhankelijk van het besteedde bedrag. Indien wenselijk kan binnen een vooraf bepaald budget uw droominterieur in Art Deco of Art Nouveau stijl worden verwezenlijkt.

Interieurstyling begint al met het rondkijken in de webwinkel. Kijk alvast naar kleuren, motieven en materialen die u aanspreken of kom langs in de showroom van Art Deco Webwinkel in Leerdam, waar vele producten en stalen/monsters te zien zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over interieurstyling, totaalinterieurs en totaalinrichting door De blauwe Deel Exclusive.

Kijk voor inspiratie naar het pinboard De blauwe Deel Exclusive Interieurstyling.
Art Deco Interieurstyling

Bewaren