Prijs moet vallen tussen
Filter Dames of Heren horloge

Horloges

Dameshorloge Hill Gold

Dameshorloge Hill Gold

€ 135,-
Dameshorloge Citizen

Dameshorloge Citizen

€ 55,-
Dameshorloge Wave

Dameshorloge Wave

€ 215,-
Sieradenbox Fiesta Fuchsia

Sieradenbox Fiesta Fuchsia

€ 75,-
Sieradenbox Square

Sieradenbox Square

€ 39,50 € 19,75
Herenhorloge Delicious Rose Gold

Herenhorloge Delicious Rose Gold

€ 49,50
Sieradenkoffer Safe

Sieradenkoffer Safe

€ 115,-

Het horloge is voor het eerst aan de pols gedragen begin 20e eeuw. De eerste modellen boden uitsluitend eenvoudige ronde klok-vormen. In de jaren twintig werd de variatie aan stijlen en uitvoeringen bij polshorloges groter; vierkante, rechthoekige, ovale en achthoekige klokjes kwamen in zwang. De horloge-modellen waren helder van lijn en hadden een duidelijke becijfering. Tijdens de jaren '30 werden de designs theatraler, vooral ook in combinatie met uitbundige armbanden.

Art Deco Webwinkel biedt online diverse soorten klassieke polshorloges aan. Nieuw gemaakte modellen met een opvallend ontwerp, opnieuw geproduceerd naar authentiek model of gebaseerd op kenmerkende stijlen en ontwerpers. Zo zijn er modellen geïnspireerd op de beroemde gestileerde rozen en kubussen van Charles Rennie Mackintosh (1868-1928). De uitvoering kan zilver of goud zijn. Ook zijn er kunstzinnige handgesmede horloges (gedreven en geklopt zilver, Sterling silver) te bewonderen waarin klassieke roosjes, krullen en edelstenen artistiek zijn verenigd. De horloges zijn praktisch voor het checken van de tijd, maar fungeren tegelijkertijd als arm- of polssieraad. Let op de extravagante armbanden, veelal bezet met Marcasite mineralen, Robijnen, Swarovski kristallen, Parels, edelstenen zoals Amethist en Opal triplet of op een polshorloge armband in ajour-patroon bestaande uit segmenten. De armband kan eventueel ingekort worden door schakels te (laten) verwijderen. Polshorloge armbanden in harmonieuze ontwerpen waarin het uurwerk als middelpunt prachtig uitkomt. Natuurlijk zijn er ook horloges aan een basic leren band te kiezen. Een Art Deco horloge is een lust om te dragen en oogst gegarandeerd veel bewondering!

De horlogemakers vervaardigden de klassieke analoge uurwerken vakkundig en met precisie. De uitvoering van de klokjes en wijzerplaten kan naar keuze goud, doubl├ę, zilver, chroom, stainless steel of paarlemoer zijn. Wijzerplaten in kleur, zwart en wit, afgedekt met een hoogwaardig geslepen glas. Verassend originele ontwerpen waarin de abstracte geometrische en natuurlijk vloeiende lijnen┬á worden verenigd met cijfers of letters! Op de uurwerken is standaard 1 jaar garantie te verwachten.

Geef eens een herenhorloge of een dameshorloge cadeau!

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-