• 🐰🥚 Tijd voor Pasen
Prijs moet vallen tussen
Filter soort kast

Kasten

Kabinetkast Fiftie

Kabinetkast Fiftie

€ 2.585,-
2 variaties
Sideboard Diamond

Sideboard Diamond

€ 5.600,-
2 variaties
Ladekast Exotic

Ladekast Exotic

€ 2.900,-
2 variaties
Kabinetkast Eyre

Kabinetkast Eyre

€ 2.530,-
2 variaties
Art Nouveau Vitrinekast Sier

Art Nouveau Vitrinekast Sier

€ 1.150,-
2 variaties
Art Deco Vitrinekast Kubisch 1 Deurs

Art Deco Vitrinekast Kubisch 1 Deurs

€ 2.628,50
Kastje Rose

Kastje Rose

€ 240,-

Een kast in het interieur is noodzakelijk. Op èn in de kast kunnen spullen overzichtelijk worden neergezet en opgeborgen worden.
Artdecowebwinkel laat via de site veel prachtige Art deco en Art Nouveau kasten zien. Onderzoekt u deze meubelen liever in het echt? Kom dan naar Leerdam! Zie Contact

SOORTEN KASTEN:
Een t.v. meubel; Dit soort kasten zijn vaak wat lager. Als je zit kan er relaxed naar een flatscreen worden gekeken. Bovendien behoort de kast bergruimte te bieden voor apparatuur. Aan de achterzijde zijn er uitsparingen voor doorgang van de snoeren te vinden.

Vitrinekast; Mooie voorwerpen worden getoond in een vitrine. Vitrinekasten hebben daarom vaak beglaasde deuren. Serviezen of kunstvoorwerpen staan stofvrij en veilig te pronken al dan niet in het schijnsel van een spotje. Er zijn metalen vitrinekasten en houten vitrinekasten. De metalen kasten kunnen in elke gewenste RAL-kleur worden gekozen. De houten vitrinekasten zijn te verkrijgen in diverse houtsoorten, zoals Bubinga, Ebben, Noten, Kersen, Essen en Eiken. De decoraties kunnen variëren van een kunstig houtsnijwerk, een metalen of houten intarsia tot een strakke afwisseling van een tweetal houtsoorten. Zeer speciaal is de aangeboden vitrinekast van de gerenommeerde ontwerper Schuitema. De luxieuze kast leent zich voor maatwerk. Stel zelf uw opbergruimte samen!

Side board of Dressoir; Het meubel is praktisch en luchtig en in vele breedtes te verkrijgen. Er zijn metalen dressoirs en houten dressoirs.  De metalen wandmeubelen zijn af te werken in een scala van RAL-kleuren en aan de bovenzijde voorzien van linoleum. De houten wandmeubelen zijn in diverse soorten hout te verkrijgen. Laden, deurtjes en open schappen kunnen op verschillende manieren de opbouw van het meubel bepalen. Op het wandmeubel kunnen natuurlijk mooie vazen of andere kunstvoorwerpen gezet worden. Zie daarvoor Glasobjecten. Een spiegel of wandkleed boven de kast is natuurlijk helemaal fantastisch! Zie Spiegels. Zie Wandkleden.

Ladenkast; Een handig opbergmeubel waarin overzichtelijk kan worden opgeborgen. De ladenkast Edward uit de Arts and Crafts-collectie van Schuitema is een prachtig voorbeeld van een functioneel meubel dat uitgevoerd is in een oogverblindend design! Let ook op Cabinet Ovaleri, een kast in een ovale vorm.

Boekenkast; Het standaard aanbieden van een boekenkast is bijna onmogelijk. De kast Burl is een voor elk interieur goed inpasbaar model. Vraag naar de mogelijkheden als er grotere afmetingen gewenst zijn!

Trolley; De kleine kast op wieltjes kan steeds ergens anders worden neergezet, Handig! Lectuur kan bijvoorbeeld binnen handbereik worden opgeborgen.

Nachtkastje; De naam brengt ons al op het spoor. Naast het bed is zo,n meubel erg handig en decoratief. Er zijn links-openende kastjes èn rechts-openende modellen. Heus een nachtkastje kan ook elders in het huis prachtig staan!

Sierkastje; Op elke plaats in het huis kan een mooie kast (klein of wat groter) pronken! Denk aan een halkastje, een kast voor in de gang, overloop, kinderkamer en voor in de keuken.

Linnenkast; Een vitrine-kast zonder beglaasde deuren kan fungeren als linnen-kast. Dit is bij elk aangeboden model op de website mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden!

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-