Prijs moet vallen tussen

Vitrage / Inbetween

Vitrage District

Vitrage District

€ 98,-
Vitrage Flow

Vitrage Flow

€ 155,-
Vitrage Kaya

Vitrage Kaya

€ 107,-
Vitrage Verana

Vitrage Verana

€ 94,-
Vitrage Ultra

Vitrage Ultra

€ 72,-
Vitrage Fly

Vitrage Fly

€ 59,-
Vitrage Piuro

Vitrage Piuro

€ 69,-
Vitrage Aero

Vitrage Aero

€ 92,-

Vitrages, inbetweens en voile gordijnen geven het interieur zachtheid. Ze zorgen ervoor dat het daglicht fraai gefilterd wordt. Vitrages zijn ideaal wanneer privacy gewenst is, zonder het daglicht buiten te sluiten. Dit kan in de vorm van transparante vitrage of semi-transparante vitrage, de zogenaamde 'inbetween'. Een inbetween houdt het midden tussen een vitrage en een overgordijn. Inbetweens geven een mooi diffuus licht en zijn verkrijgbaar in prachtige natureltinten.

Vitrages of voile gordijnen zijn de allerdunste gordijnsoort. In de collectie van Art Deco Webwinkel zijn transparante vitrages te vinden, maar ook semi-transparante vitrages. Iets dikkere vitrages hebben het voordeel dat men er wel gemakkelijk door naar buiten kunt kijken, maar niet van buiten naar binnen. 

De collectie bestaat uit vitrages van verschillende materialen met diverse structuren. Zeer fijn en unikleurig of juist wat grover van structuur voor een linnenachtig effect. Gedecoreerd met kleurrijke garen of subtiel in zachte ton-sur-ton tinten. Door de gevarieerde stijlen en het rijke kleurenpalet is er voor elk interieur passende vitrage te vinden. De collectie Vitrage/Voile is zo samengesteld dat de stoffen eventueel goed gecombineerd kunnen worden met de gordijnstoffen van Art Deco Webwinkel. Vitrage kan dus gecombineerd worden met overgordijnen, maar dit hoeft zeker niet.

Soepel vallende stoffen zorgen voor een luchtige sfeer. Vitrages met een natuurlijke uitstraling passen wondermooi in Art Nouveau interieurs. Strakke, glamoureuze voile gordijnen met metallic garen passen zeer mooi in Art Deco interieurs. Tijdloze vitrages in uni tinten kunnen altijd en in elke ruimte. Vitrages maken het interieur compleet. Of het nu gaat om decoratie van bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer, eetkamer of kantoor. Ook voor zakelijke doeleinden, zoals hotels en andere bedrijfsgebouwen helpt Art Deco Webwinkel u graag op weg. Art Deco Webwinkel biedt enkel kwaliteitsstoffen en adviseert u graag bij de keuze voor dit sfeerbepalende woonaccessoire

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-