• 🦋 Online kortingsactie! 10% op alle Vlinders Couponcode: Vlinders10 🦋
Prijs moet vallen tussen

Oranje

Collier Kroning

Collier Kroning

€ 69,50
Sculptuur Symphony

Sculptuur Symphony

€ 39,-
Wandkleed/Gobelin De Levensfasen

Wandkleed/Gobelin De Levensfasen

€ 499,-
Glazen Vaas Sunset

Glazen Vaas Sunset

€ 99,-
Ring Florence Citrine

Ring Florence Citrine

€ 219,-

Miljoenen mensen zagen maandag 28 januari 2013 de toespraak van koningin Beatrix waarin zij liet weten af te treden als koningin der Nederlanden. Dat betekent dat Nederland een nieuwe koning krijgt: koning Willem-Alexander.

Speciaal voor dit historische moment heeft Art Deco Webwinkel een selectie gemaakt van artikelen met koninklijke allure. Om te vieren dat Hare Majesteit 33 jaar lang koningin van Nederland is geweest en om het memorabele feit te vieren dat kroonprins Willem-Alexander van Oranje-Nassau haar op 30 april 2013 zal opvolgen als staatshoofd, ontbreken feestelijke items uiteraard niet. Ongetwijfeld wordt 30 april, de dag van de inhuldiging, een feestelijke dag om niet te vergeten. 

Handige hulpen voor het serveren van hapjes en drankjes en stijlvolle woonaccessoires waarin de kleuren oranje, rood, wit, royal blauw en goud de boventoon voeren. Majesteuze kroonluchters en chique kandelaren zorgen voor warmte en licht. Tover het interieur om in een eigen paleis met de sfeervolle collectie van Art Deco Webwinkel. Verras uzelf of iemand anders met de schitterende sieraden die doen denken aan de meest prachtige kroonjuwelen

Ter ere van koningin Beatrix is er ook een selectie gemaakt van de meest mooie sculpturen en accessoires waarin paarden een hoofdrol spelen. Beeldhouwen en paardrijden zijn namelijk grote hobby's van de prinses van Oranje-Nassau. Maak er een vorstelijke tijd van met de collectie van Art Deco Webwinkel. 

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-