Nieuw: De blauwe Deel in De Graanbuurt

30 september 2019 12:20
We kunnen het eindelijk bekendmaken... Onze interieurartikelen, decoraties, sieraden, sculpturen en veel meer leuke cadeaus zijn nu óók te vinden in De Graanbuurt. Een bijzondere, landelijke locatie in Giessenburg waar verschillende overdekte winkels te vinden zijn.

Groot succes 

De blauwe Deel werd meer dan twintig jaar geleden opgericht in Leerdam, vanuit een boerderij die uit 1793 stamt. Hier is het hoofdkantoor te vinden en de showroom, van waaruit onder meer de items van Art Deco Webwinkel te bewonderen zijn. Inmiddels hebben we veel expertise opgebouwd op het gebied van inrichting en verlichting in kunsthistorische stijlen. Onze medewerkers zijn continu bezig om kwalitatief hoogwaardige nieuwe producten uit de Art Nouveau en Art Decoperiode te zoeken en te ontwerpen. Door het grote succes van het bedrijf hebben we besloten om een kleine afspiegeling van de eigenzinnige collectie op een extra locatie aan te bieden! 

In Het Museumstraatje van De Graanbuurt in Giessenburg is, achter een authentieke gevel, ons nieuwe filiaal te vinden. 

Het filiaal aan Het Museumstraatje met de kenmerkende Sparta.

Uiteenlopende collectie

Met veel plezier is het nieuwe filiaal sfeervol ingericht en gestyled. Zo is het gevoel van De blauwe Deel ook in ons tweede verkooppunt terug te vinden! Kleurrijke beelden staan opgesteld tussen strakke Art Deco lampen en tasjes met prints van Vincent van Gogh hangen naast fleurige vlindersculpturen. Je herkent het filiaal in Het Museumstraatje dan ook al snel. Vóór het winkeltje staat namelijk een echte eyecatcher: een oude, groene motor in precies dezelfde kleuren als de deur en luikjes. 

Wij blijven klanten vanuit het hele land verwelkomen in onze showroom in Leerdam, op afspraak tussen maandag en vrijdag. De leukste cadeautjes, sieraden, verlichting, sculpturen en decoratief glas vind je nu ook in Het Museumstraatje. Kom langs op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur!