Originele Vaderdagcadeaus én speciale cadeau-actie

4 juni 2019 9:50
Hij biedt misschien altijd een helpende hand, of luistert naar je verhalen. Waar ben jij je vader dankbaar voor? Zet hem in het zonnetje op zondag 16 juni met een prachtig cadeau van Art Deco Webwinkel en kies uit één van de gratis actiegeschenken…

Van sculptuur tot fotolijstje

Of je nu een kunstliefhebbende vader of een man die binnenkort vader wordt, wil verrassen met een cadeautje, bij Art Deco Webwinkel is genoeg inspiratie te vinden. Kijk voor architectuurfans eens op de pagina Nieuwe Haagse School voor een bijpassend cadeau zoals de stoere klok Kubus en de Glazen Kom Lucht Bubbel. Op onze speciale Vaderdagpagina zijn meer prachtige artikelen voor vaders te vinden. Met een creatieve of kunsthistorische twist, om voor altijd indruk mee te maken.

Klok Kubus Glazen Kom Lucht Bubbel Sculptuur Square Lovers

 

Klok Kubus, Glazen Kom Lucht Bubbel, Sculptuur Square Lovers 

Speciale actie

Alhoewel het altijd een goed idee is om je vader of een andere belangrijke man in je leven te verwennen, geeft Art Deco Webwinkel je de doorslaggevende reden met een speciale kortingsactie. Bestel je voor €100,00- euro of meer? Dan mag je op de speciale actiepagina één van de artikelen uitkiezen. Zo werkt de actie:

1. Bestel voor €100,- euro aan producten

2. Kies één van de cadeautjes uit de speciale categorie

3. Vul bij het bestellen de couponcode Vaderdag2019 in

4. Noteer in het opmerkingsveld voor welk cadeau je kiest

De actie is geldig tot en met zondag 16 juni en zolang de voorraad strekt. Art Deco Webwinkel wenst je veel geefplezier!