Vier het voorjaar met kleur

11 april 2019 9:55
De zon laat zich steeds meer zien en de natuur ontwaakt. Tijd voor kleur! Tover het huis of jezelf om in voorjaarssferen met de mooiste producten van Art Deco Webwinkel.

Subtiel en met prints 

Kan je huis een nieuwe uitstraling gebruiken? Behang geeft een ruimte, of deze nu groot is of klein, een andere look. Ga voor subtiele palmbladeren en glamour met Behang Deilen (ook in meubelstof verkrijgbaar). Kussens met prints zijn de ideale manier om het seizoen in het interieur terug te laten komen. Kijk bijvoorbeeld eens naar Kussen Elegant Ginkgo in fris groen of oranje! 

Cadeautje voor jezelf 

Een mooi sieraad is niet alleen het perfecte cadeautje voor een geliefde, je kunt jezelf er ook mee verwennen. Op de sieradenpagina's vind je oorbellen, ringen, sjaals, horloges, colliers, armbanden en broches in allerlei kleuren die bij het seizoen passen. Denk aan hemelsblauwe oorstekers, colliers met een vlinder en diverse edelstenen. 

Haal de natuur in huis 

De vogels tsjilpen in het voorjaar vrolijk buiten, maar ook binnen zijn ze onmisbaar. In de vorm van een sculptuur sieren ze een vensterbank of bijzettafel! Kijk bijvoorbeeld naar het bontgekleurde vogelduo van keramiek of de turquoise blauwe vogelsculptuur. Andere dieren zijn ook vertegenwoordigd op de sculpturenpagina. Koningsdag vieren met een oranje touch? Neem een kijkje op de pagina. 

Collier Mirage, Klimt Sculptuur De Kus, Behang Francis, Kussen Elegant Ginkgo | Groen

Collier Mirage, Klimt Sculptuur De Kus, Behang Francis, Kussen Elegant Ginkgo | Groen