Een Valentijnsdag vol glamour

21 januari 2019 14:00
Maak Valentijnsdag onvergetelijk en verras je geliefde (lief, moeder of vriend(in)) met een speciaal cadeau en een lief gebaar. Art Deco Webwinkel tipt de mooiste cadeaus voor hartendieven.

1. Sieraden 

Het zijn de all time favourite cadeautjes voor Valentijnsdag: mooie sieraden. Een gold-plated collier met kleine parels en edelstenen voor haar, bijzondere manchetknopen in Sterling zilver voor hem. Een cadeau dat altijd een bijzondere herinnering blijft aan elkaar en de liefde! Neem ook een kijkje bij de sieradenboxen voor het ultieme geefcomfort. 

2. Een lief gebaar 

Het zijn de kleine dingen die het doen... Samen een maaltijd bereiden of een romantische wandeling maken door het winterse landschap maken een Valentijnscadeautje compleet. Een spatje regen tijdens de wandeling is geen enkel probleem, want dan mag de stijlvolle paraplu tevoorschijn gehaald worden. 

3. Woondecoratie 

Een mooie roos verdient een mooi plekje. In een bijzondere vaas wordt een groen cadeautje nog onvergetelijker. Een fotolijstje met een vastgelegde herinnering (of de belofte op een nieuw avontuur!) en een romantische tafellamp behoren ook tot de klassieke en altijd succesvolle Valentijnsdagcadeau's! 

Cadeautips Art Deco Webwinkel

V.l.n.r. Herenarmband James, Sieradendoos Hart, Paraplu Wassail Mackintosh, Vaas Medium Balloon Plum, Vloerkleed Bamboo, Collier Garland Garnet. 

Nog meer inspiratie? Kijk op onze Valentijnspagina. Veel geefplezier!