Een bijzondere en sfeervolle kerst

6 december 2018 15:57
It’s beginning to look a lot like Christmas… Heeft u er ook zo’n zin in? Nog even en kerst breekt aan. Een bijzondere tijd vol feestelijkheden, tradities en bezinning. Kom in de sfeer met Art Deco Webwinkel.

Goud en zilver

Een kersthuis in Art Deco sfeer vraagt om een vleugje extra glamour. Dat past prachtig bij de sfeer van kerst! Gouden ballen, zilveren engelenhaar, stijlvolle kerstballen, samen of in één kleurenthema: alles mag. Maar kerst is meer dan een versierde boom. Denk ook aan kersttakken in een mooie vaas, dennenappelen op een bijzondere schaal en windlichtjes en kandelaren. Een versierd huis als nooit tevoren.

Klaar voor gasten

Host u een kerstdiner of een borrel? Wees voorbereid voor de winterjassen en plu’s – want wie weet krijgen we een witte kerst... Een mooie kapstok in Art Deco stijl is niet alleen een lust voor het oog, maar kan ook dienen als extra decoratieplek. Als de wijn vloeit tijdens het diner, zorgt een stijlvolle kurk voor het behoud van de smaak en een speels effect op tafel.

Wijnkurk Belle Epoque Lady Kapstok River Brons | 100 cm

Tijd om te geven

Of het een welverdiend cadeautje voor uzelf is of voor een dierbare, bij Art Deco Webwinkel is veel moois te vinden. Sieraden voor hem en haar: manchetknopen voor een chique diner, oorhangers om de show mee te stelen en broches en armbanden voor tijdloze elegantie.

In de categorie Kerst vindt u meer cadeau- en versierinspiratie voor een sfeervolle Kerst. Art Deco Webwinkel wenst u schitterende dagen!

Cadeautjestijd!