Een nieuw seizoen, nieuwe inspiratie!

5 september 2018 16:20
De herfst is aangebroken. Hét seizoen om naar binnen te togen en van uw interieur een schouwspel te maken. Bij Art Deco Webwinkel is volop keuze aan toegepaste kunst met een herfstige touch: van wandkleden en windlichten tot fauteuils en meubelstoffen…

Eén van de voordelen van het nieuwe seizoen is het prachtige kleurpalet dat het met zich meebrengt. Rode en bruine tinten van de vallende bladeren, kleuren bijzonder met goudgele en groene tonen. Inspiratie rechtstreeks uit de natuur!

Kleine en grote details

Om te spelen met een verfrissende inrichting is het leuk om accenten aan te brengen. Zo wordt er op een toegankelijke manier meteen een ander gezicht geboden. Bijvoorbeeld kussenhoezen met een print, unieke waxinelichthouders met écht gouden versieringen, een sfeervol en verwarmend wandkleed of een fijne hocker om in combinatie met een dekentje heerlijk op te kunnen ontspannen.

Brr… De temperaturen worden straks lager, maar op een luxe fauteuil of hocker nestelt u heerlijk weg. ‘Tussenjassen’, windjacks en wintermantels kunnen aan de stijlvolle en prachtig mahoniehouten kapstok worden gehangen.

De Toost Waxinelichthouder Mackintosh Klassieke Kapstok Mahonie Viggo Bauhaus Fauteuil

Laat uw creativiteit spreken

Creatievelingen gaan zelf op een gure herfstdag aan de slag met (meubel)stof en behang. De blauwe Deel biedt tal van unieke en extravagante (Art Deco) meubelstoffen aan. Behang een nis of muur in uw huis met een Oosters of grafisch motief en zie hoe het naar voren komt met de gewaagde print. Of in de hal: een grandioze binnenkomer wordt gerealiseerd!

 Meubelstof Mackintosh Behang Carraway

 

Bekijk nog meer herfstartikelen op de speciale pagina.