Moederdag: 13 mei

23 april 2018 10:00
Goedemorgen, lieve mam! Een verse jus d' orange, een kopje thee, een heerlijk ontbijt... liefst op bed. Daar hoort natuurlijk een lief cadeau bij.

Ode aan de vrouw

De tweede zondag in mei is het altijd Moederdag. Geef dus een moederdagcadeau op zondag 13 mei. Bij Art Deco Webwinkel zult u zeker slagen. In de Art Nouveau en Art Deco periode was de vrouw een geliefd onderwerp voor kunstenaars. Van de Oostenrijkse kunstenaar Gustav Klimt (1862-1918) is bekend dat hij dol was op vrouwen. De vrouw was voor Klimt zijn belangrijkste onderwerp. Hij schilderde haar kwetsbaar, liefdevol en soms ongenaakbaar. Vele kunstwerken van Klimt zijn een ode aan de vrouw. Kunstenares Tamara de Lempicka (1898-1980) maakte in de jaren 1920 en '30 portretten van vrouwen in art-deco stijl met de kenmerkende unieke combinatie van krachtige kleuren en zachte kubistische lijnen. 

Cadeauset Gustav KlimtWandkleed/Gobelin De LevensfasenZijden Sjaal Klimt | De Verwachting

Sieraden & Sculpturen

Idee√ęn? Een¬†mooi sieraad¬†maakt moeder blij. Een sieradendoos is ook een origineel cadeau. Een fotolijst met je eigen foto wordt zeker gewaardeerd. Een¬†sculptuur¬†met het thema moeder en kind is een leuke verrassing. Een vaas, een tas, een briefopener, een kussen, een wandkleed......¬†Bloemen¬†op kussens of in sieraden zijn altijd geliefd. Kijk zelf maar even op de pagina en in de categorie¬†Cadeau en Decoratie.¬†

Oorbellen Red Wave Sculptuur Dansende Moeder & Baby Handtas Jungle Leaf Rood

Servies- en geursets

Ook perfect als Moederdagcadeau is een koffieset. Of kijk eens naar de nieuwe glamoureuze serviessets in Art Deco stijl. Bijpassend zijn twee heerlijke geursets verkrijgbaar. Kortom: met een cadeau van Art Deco Webwinkel op Moederdag zit u altijd goed. Kijk ook eens bij de speciale categorie Moederdag. 

Cadeau Serviesset Golden Ginkgo  Koffieset ZodiacCadeauset Geurkaars & Geurstokjes | Rose Geranium

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-