• Let is snow! Let it snow! Let it snow!

Voorjaar in huis!

19 februari 2018 12:00
De lente is in aantocht en dat betekent tijd voor een frisse uitstraling van uw interieur. Met nieuwe woonaccessoires geeft u het interieur een voorjaarsboost. Maak het interieur klaar voor een opgeruimd en nieuw seizoen met onze 3 voorjaars interieurtips.

Flesvaas Viride 1. Vaas voor fleurige bloemen

Wie aan de lente denkt, denkt natuurlijk al snel aan de eerste bloemen. Tulpen zijn volop verkrijgbaar in tal van kleuren en dat stemt vrolijk! Zet een fleurig voorjaarsboeket in een kunstzinnige, mondgeblazen vaas van Art Deco Webwinkel om het lentegevoel op te roepen. Een van de nieuwste vazen in onze collectie is de flesvaas Viride. Deze glazen vaas is mondgeblazen in de frisse lentekleuren groen, blauw en geel. Door de smalle hals is deze vaas vooral geschikt voor een of enkele losse bloemen. Geef deze sfeermaker een mooi plekje huis.

2. Geurset in Art Deco stijlCadeauset Geurkaars & Geurstokjes | Rose Geranium

Een heerlijke geur in huis zorgt voor een frisse, nieuwe start van het lenteseizoen. Art Deco Webwinkel heeft nu twee hele mooie geursets met geurstokjes en een geurkaars in de collectie in Art Deco stijl! Luxe en feestelijke waaiermotieven in stijlvol goud, zwart en wit dompelen het interieur onder in de stijl van The Great Gatsby. De fijne geuren geven u een fris en motiverend gevoel. Kijk ook eens naar het bijpassende tafellinnen en servies.

Tiffany Hanglamp Lovely Flower Purple3. Tiffany lamp in bloemvorm

Hoewel het in aantocht naar de lente steeds later donker wordt, is het nog steeds nodig om het huis binnen sfeervol te verlichten. Om het lentegevoel ook in verlichting door te voeren, heeft Art Deco Webwinkel prachtige Tiffany lampen in florale vormen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Lovely Flower, Exotic Maple en Flow Souplesse series. Bloemvormen die mooiste kleuren glas geven een betoverend effect. Met deze Tiffany lampen haalt u het hele jaar op sfeervolle wijze het lentegevoel in huis! 

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-