14 februari: Valentijnsdag

23 januari 2018 12:30
Wie wil er nu niet verrast worden op Valentijnsdag? Geef op 14 februari een origineel cadeau van Art Deco Webwinkel aan uw geliefde.

Of u nu een geheime aanbidder bent of iemands partner: Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om uw liefde kenbaar te maken met een cadeau. Kies een romantisch cadeau of een cadeau dat perfect past bij de persoon voor wie u liefde koestert.

Liefde en kunsthistorie gaan hand in hand. Denk bijvoorbeeld aan de gestileerde Mackintosh roos: een originele en kunstzinnige variant op de traditionele rode roos. Bij Art Deco Webwinkel zijn vele cadeaus verkrijgbaar met Mackintosh rozen, zoals een koffieset, schrijfset of theelichthouder.

Wie aan romantiek en kunst denkt, denkt natuurlijk aan De Kus van de Oostenrijkse kunstschilder Gustav Klimt. Romantischer dan deze kus vol overgave wordt het bijna niet. Bij Art Deco Webwinkel shop je onder meer een champagneglas, wekker, wandkleed of sculptuur van De Kus.

Een sieraad is een ‘all-time favourite’ Valentijnscadeau. Kijk gerust rond in onze grote collectie sieraden in Art Nouveau en Art Deco stijl en vind een prachtig sieraad dat bij uw geliefde past.

Natuurlijk zijn er nog veel meer Valentijnsdcadeaus te vinden in de Art Deco Webwinkel. Denk aan een sculptuur, glaswerk, fotolijstje of sieradendoos, of gebruik uw eigen fantasie als u in de webwinkel rondkijkt. Neem ook eens kijkje in de speciale categorie Valentijn

Met een cadeau van Art Deco Webwinkel wordt Valentijnsdag een dag om nooit te vergeten! 

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-