Actie Viggo Bauhaus en Nestor zitmeubelen

26 april 2017 11:23
De lente is in volle gang. Tijd om het interieur van een nieuwe, frisse uitstraling te voorzien. Toe aan nieuwe zitmeubelen? Profiteer dan nu van twee mooie aanbiedingen bij Art Deco Webwinkel.

Viggo Bauhaus aanbieding

Bij aanschaf van een Viggo Bauhaus 2-zitter of 3-zitter krijgt u nu een hocker t.w.v. €249,- cadeau. Deze aanbieding is geldig in 2017. De Viggo Bauhaus is een imposante bank. Ronde vormen vallen op bij dit ontwerp. Kenmerkend is een robuuste uitstraling dat luchtig blijft door het toepassen van een metalen frame (verchroomd en oppervlakkig gematteerd) die de contouren van het meubilair accentueert. Let vooral op de armleuningen! Visueel worden deze door de vorm van de buizen "verlengd". Met de duurzaamheid en de functie zit het letterlijk en figuurlijk ook helemaal goed. Een heerlijk en langdurig zitcomfort wordt gegarandeerd. De Viggo Bauhaus is een blikvanger in Art Deco, retro en vintage interieurs. Bekijk de Viggo Bauhaus 2- of 3-zitter.

Viggo Bauhaus  2-zitter/ 3-zitter Viggo Bauhaus  2-zitter/ 3-zitter

Nestor aanbieding

Bij aanschaf van 2 Nestor fauteuils of 1 Nestor fauteuil en 1 Nestor bank in de “Setenta” stof, ontvangt u €200,- korting. De “Setenta” is een Jacquard geweven, Oosters geïnspireerde stof en verkrijgbaar in diverse kleuren. Deze aanbieding is geldig in 2017. De Nestor zitmeubelen hebben gestroomlijnde vormen. Deze natuurlijke, vloeiende vormen vallen bij deze collectie meteen in het oog. Met de duurzaamheid en de functie zit het letterlijk en figuurlijk ook helemaal goed. Het meubel is een mooi voorbeeld van Nieuwe Zakelijkheid (1925-1940). Deze stijl kenmerkt zich door functionele en over het algemeen grafische vormgeving. Door het gebruik van machines werden moderne materialen als staal en chroom toegepast. Het onderstel is verchroomd en oppervlakkig gematteerd. De Nestor zitmeubelen passen zeer mooi in Art Deco, retro en vintage interieurs. Bekijk de Nestor fauteuil en de Nestor bank.

Nestor Love seat/ 3 zits Bank Setenta stofstalen