Art Deco Webwinkel pakt groots uit

24 januari 2017 10:42
Rijdt u regelmatig op de A2 langs Vianen? Dan is het goed mogelijk dat u onze digitale advertentie op de reclamemast heeft gezien! Wij zijn er trots op dat wij onze naam zo groots onder de aandacht hebben kunnen brengen.

Jaren '30 huis?

Ter hoogte van Vianen langs de A2 staat een reclamezuil voor digitale snelwegreclame. Op deze zuil hebben wij onlangs geadverteerd voor Art Deco Webwinkel. Zo zetten wij op een moderne manier onze kunsthistorische webwinkel bij nog meer liefhebbers op de kaart. Want hoewel het design van onze meubels, lampen en woonaccessoires in de periode van ca. 1880 tot ca. 1950 ontstaan is, is onze webwinkel up-to-date. Zowel op een pc, laptop, tablet of smartphone kunt u online bij Art Deco Webwinkel winkelen. Onze site werkt supersnel en is zeer gebruiksvriendelijk. Bestellen gaat gemakkelijk en u kunt kiezen uit diverse betaalmethoden. De meeste artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en wij proberen uw pakket snel en vooral zorgvuldig ingepakt te verzenden. U ontvangt de dag voor ontvangst automatisch een e-mail dat uw pakket onderweg is. Wel zo fijn! Meestal kunnen we binnen 1 à 2 werkdagen leveren. Komt u er niet helemaal uit of heeft u een vraag? Dan kunt u ons gemakkelijk bereiken tijdens kantooruren, bijvoorbeeld door direct te chatten op de website, het contactformulier in te vullen, te mailen of te bellen. Wij helpen u dan graag verder. 

Showroom

Naast de webwinkel heeft Art Deco Webwinkel ook een showroom, gevestigd in het landelijke gebied van Leerdam. Hier kunt u vrijwel alle artikelen bewonderen en direct meenemen. Onze showroom is op afspraak te bezoeken. Kijk hier voor onze contactgegevens en openingstijden.

500 reviews op Trustpilot

Dat onze klanten zeer tevreden zijn over onze webwinkel en service blijkt uit de vele positieve reviews die wij ontvangen op Trustpilot. Onlangs hebben we onze 500e review ontvangen! Onze klanten geven ons gemiddeld maar liefst een 9.0! Wij willen onze klanten dan ook hartelijk bedanken voor hun vertrouwen in Art Deco Webwinkel. 

Showroom Showroom Showroom