Bronzen beelden

3 februari 2016 12:00
In de woonkamer, in de hal of in de tuin: bronzen beelden zijn ideaal om plekken in en om het huis op een kunstzinnige manier te verfraaien. Art Deco Webwinkel heeft een grote collectie Art Deco bronzen beelden en Art nouveau bronzen sculpturen.

Thema’s

Met een bronzen beeld of bronzen sculptuur brengt u een kunstwerk in huis. Beelden van brons zijn tijdloos en hebben een prachtige, authentieke uitstraling. Deze bronzen beelden passen daarom uitstekend in Art Deo interieurs en Art Nouveau interieurs. Bronzen beelden zijn bij Art Deco Webwinkel in vele vormen en thema’s verkrijgbaar. Kies een sculptuur dat past bij uw stijl en ga op uw gevoel af. Dierfiguren zijn een geliefd onderwerp. Bij Art Deco Webwinkel zijn meer gestileerde beelden van dieren verkrijgbaar en meer figuratieve bronzen beelden van dieren. Een onderwerp uit de natuur in huis zorgt voor een prettige balans. Kies uit een mollige uil, grappige pinguïn, magnifieke zwevende uil, lief muisje, artistieke haas of een elegante poes. Naast de vele bronzen beelden van dieren biedt Art Deco Webwinkel ook een ruime collectie sculpturen van mensfiguren. Met name liefdeskoppels, ontroerende moeder en kind beelden en stijlvolle art deco ladies zijn in de collectie bronzen beelden te vinden.

Geschikt voor binnen én buiten

Bronzen beelden of bronzen sculpturen kunnen op velerlei plekken geplaatst worden. Natuurlijk is dit afhankelijk van het formaat, daarom zijn bij Art Deco Webwinkel bronzen beelden in diverse formaten verkrijgbaar. Sculpturen kunnen geplaatst worden op een bijzettafel, in de vensterbank, op een kast, op een schouw, in de hal, in de slaapkamer of op een bureau. Een bronzen sculptuur is motiverend om te zien! Naast de vele mogelijkheden in het interieur, kunnen vele bronzen beelden als bronzen tuinbeelden fungeren. Denk aan plaatsing in de tuin, op het terras of balkon. Met name de Art Nouveau beelden van brons in de vorm van elegante dames passen prachtig in een riante tuin. Dierfiguren zijn verkrijgbaar in vele maten en zijn uiteraard zeer toepasselijk voor plaatsing in de tuin als bronzen tuinsculptuur of bronzen tuinbeeld.

Cadeau

Bij tal van gelegenheden is een bronzen beeld een perfect cadeau. Denk aan een jubileum, afscheid van een collega of werknemer, geboorte (vele moeder met kindbeelden zijn bij Art Deco Webwinkel verkrijgbaar), verjaardag, huwelijk, afstuderen of een nieuwe woning. Natuurlijk is het altijd een goed moment om uzelf een mooi, bronzen beeld cadeau te doen. Kijk rond in de collectie Sculpturen en vind het bronzen sculptuur waarnaar u op zoek bent.

Sculptuur Relaxing LadySculptuur Pinguïn

Sculptuur Feline Friend  Sculptuur Forever Together