Artistieke sierkussens op maat

4 februari 2013 14:25
Kunst houdt niet op bij een schilderij, sculptuur of gebouw. Ook in woondecoraties kan een ingenieus kunstwerk schuilen. Zo heeft Art Deco Webwinkel sierkussens in de collectie, vervaardigd van luxe stoffen met schitterende, unieke Art Deco ontwerpen.

Artistieke kussens

Strakke lijnen en geometrische, repeterende motieven zijn kenmerkend voor de stoffen waarvan de Art Nouveau en Art Deco kussens worden gemaakt. De prachtige, kunstzinnige stoffen hebben motieven die ontworpen zijn door Art Nouveau en Art Deco kunstenaars. Een sierkussen als origineel en uniek item waarmee het interieur sfeer en warmte krijgt. De bijzonder mooi geweven kussenhoezen zijn het resultaat van ambachtelijk handwerk op hoog artistiek niveau.

Motieven en kleuren

Diepe, zwoele kleuren als rood, paars en groen, maar ook heldere kleuren zoals blauw, oranje, geel en goud zijn volop aanwezig in de royale collectie sierkussens van Art Deco Webwinkel. Opvallende Jugendstil kussens, geïnspireerd op de kunstwerken van Gustav Klimt, maar ook sierkussens met exotische patronen, zoals het kussen Dorze en het kussen Yoruba. In deze kussens is de Afrikaanse invloed op de Art Deco goed te zien.

Sierkussens op maat

Bij Art Deco Webwinkel is er keuze uit kussens die direct leverbaar zijn, zoals het kussen Kunstschau en het kussen Vurig Verlangen, maar er is ook de mogelijkheid een kussenhoes geheel naar eigen smaak samen te stellen. Hiervoor biedt Art Deco Webwinkel een breed scala aan de meeste prachtige Art Nouveau, Art Deco en Jugendstil stoffen. Deze exclusieve stoffen zijn op de website te vinden bij Meubelstoffen, binnen de categorie Meubelen. Naar gelang uw wensen en behoeften kan er gekozen worden voor een groot of klein kussen, rond, vierkant of rechthoekig. Met of zonder binnenkussen, voorzien van een rits of gesloten en tot slot is er keuze uit een afwerking met of zonder piping (bies).