10% korting op nieuwe sieraden

11 mei 2015 9:59
Bij Art Deco Webwinkel is een nieuwe collectie sieraden verkrijgbaar. Deze Museumsieraden zijn geïnspireerd op originele museale sieraden en kunstvoorwerpen. Deze sieradencollectie is nu verkrijgbaar met 10% korting.

Museumcollectie

De nieuwe collectie Museumsieraden is ontworpen in samenwerking met verschillende musea over de hele wereld. Bijzondere sieraden, geïnspireerd op originele juwelen of kunstvoorwerpen, met een verhaal. De Museumsieraden zijn verguld en hebben hierdoor een warme uitstraling. Mooi passend bij het voorjaar! Om kennis te maken met de nieuwe sieradencollectie worden deze sieraden nu aangeboden met 10% korting.

Deze aanbiedingen gelden tot en met 15 juni 2015. 

Lotus

Van diverse ontwerpen zijn sets verkrijgbaar, zoals van de serie Lotus. Van deze op Egyptische kunst geïnspireerde serie, zijn oorbellen, een armband en een collier verkrijgbaar. De Lotus sieraden zijn ingelegd met email, Turkoois, Lapis Lazuli en Carneool edelstenen.

Lotus Ketting    Lotus oorbellen    Armband Lotus

Wiener Secession

Bent u meer liefhebber van Jugendstil? Dan zal de serie Wiener Secession zeker tot uw verbeelding spreken. Deze magnifieke sieraden zijn geïnspireerd op een gesp, welke is ontworpen door de Oostenrijkse kunstenaar Josef Maria Auchentaller (1865-1949). In de serie zijn een armband, oorbellen en collier verkrijgbaar. De meer geometrische Art Nouveau is te herkennen in de stijlvolle bangle armband met een ontwerp van Josef Hoffmann (1870-1956), lid van de Wiener Werkstätte. De oorbellen Lucy’s Tear Drops passen eveneens goed bij de geometrische art nouveau stijl.

Oorbellen Lucy's Teardrops    Armband Hoffman    Collier Wiener Secession

Natuurmotieven

Een bredere bangle armband is de armband Butterfly Wing. Deze armband heeft feeërieke uitstraling met een vlinder in mooie, diepe tinten. Een prachtige zomerarmband! De natuur is voor deze nieuwe sieradencollectie een grote inspiratiebron. Collier en oorbellen Maple Seed hebben de vorm van esdoornzaadjes. Een elegant en tijdloos ontwerp. Meer opvallend is collier Swan. De vleugels zijn ingelegd met email en steken dramatisch omhoog. Bijpassend zijn ook oorbellen verkrijgbaar.

Armband Butterfly Wing   Collier Swan   Oorbellen Maple Seed

Monet’s Waterlelies

Meer klassiek zijn de sieraden uit de Monet serie, geïnspireerd op de schitterende waterlelies van Monet. De lelies van het collier, de oorbellen en de ring hebben een mooie lichtgroene kleur en zijn geëmailleerd. In het midden van elke waterlelie prijkt een zoetwaterparel. De 'Waterlelies" van Monet zijn indrukwekkend en intiem tegelijk en worden gezien als de hoogtepunten van de artistieke carrière van Claude Monet (1840-1926). Monet wilde alle variaties van licht in zijn tuin in Giverny verkennen en overbrengen op het doek. Deze kleuren zijn op magistrale wijze terug te zien in zijn schilderijen met waterlelies. Sinds 1927 zijn de waterlelies van Monet tentoongesteld in Museum de l'Orangerie in Parijs.

Ring Monet Waterlelie   Collier Monet Waterlelies   Oorbellen Monet Waterlelies