Nieuwe Art Deco meubelserie: stijlvol & expressief

21 januari 2013 9:44
Aan de gevarieerde meubelcollectie van Art Deco Webwinkel is een schitterende nieuwe meubelserie toegevoegd. Strakke lijnen, geometrische details en een sublieme afwerking zijn kenmerkend voor deze serie.

Sprekende details

Een brede serie met verschillende soorten meubels, stuk voor stuk vervaardigd van massief kersenhout en verkrijgbaar in twee tinten: kersen of kersenrood. In alle meubelstukken zijn de kenmerken van de Art Deco stijl terug te vinden. Vooral de intarsia details die steeds terugkomen zijn sprekend. De taps toelopende pootjes en de horizontale en verticale lijnen zorgen voor expressie. Niet zelden doen de meubels denken aan imposante Art Deco architectuur.

Van bijzettafel tot buffetkast

Veel meubels zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo is er bijvoorbeeld keuze uit een dressoir in twee formaten, Rockefeller en Broadway. Daarnaast is er een rechthoekige salontafel, Avenue, maar ook een vierkante salontafel, Rialto. Daarnaast is er ruime keuze uit kasten in verschillende formaten: van wijnkast Parijs tot buffetkast Empire. In het oog springend is de fantastisch mooie vitrinekast Metropolitan.

Alle meubelstukken uit de nieuwe Art Deco serie zijn te vinden onder Meubelen bij Tafels, Kasten en Zitmeubilair. Volg het bord Art Deco Meubelen van De blauwe Deel op Pinterest voor nog meer inspiratie.