Zaterdag 6 april: Fijn je te zien!

2 maart 2024 17:00
Emotie, herinnering, symboliek... Zoek je een mooi cadeau om gevoelens te bezegelen? Dan is het geven van een sculptuur natuurlijk fantastisch. Denk aan een huwelijksgeschenk, jubileum en aan de geboorte van een baby. LIEFDE uitstralen, dat is een mooie wens. Nou, kom gewoon in LEERDAM kijken! Sta versteld van onze immense collectie aan kunstwerken!

Gepassioneerde liefde tussen partners, oneindige liefde voor jouw kind, respectvolle liefde voor moeder of vader. Zelfs de onvoorwaardelijke liefde van een lievelingsdier kan bezegeld worden door een mooi beeldje. Harten, dansende paartjes, iconische dieren, stoere boucherons, ladies in betoverende poses en bloemen die niet verwelken: Deze sculpturen staan te pronken in onze sfeervolle showroom.

Verrassingsdoosje Roos

Laat je verrassen en inspireren door de fantastische Art Nouveau en Art Deco sculpturen in mondgeblazen glas en Tiffany glas, in brons, composiet, steen, marmer, tin, zilver en hout. U bent van harte welkom op zaterdag 6 april tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

De blauwe Deel is gevestigd in een boerderij uit 1793 in het landelijke Leerdam (dus niet in het centrum).


Hoogeind 36
4143 LZ Leerdam

U reist over de slingerende weg van Hoogeind en ziet dan opeens de markanteĀ  (paars)blauw geverfde boerderij. Rijd gerust over de brug geflankeerd door het smeedijzeren blauwe hek waarop twee grote Art Nouveau bloemlampen zijn te zien. Dan rijdt u over het erf met grind langs de oude schapenschuur (waarin kantoren). Vervolgens komt u bij de imposante oude wagenloods waar de showroom is gevestigd. Op het eigen terrein zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar.

Welkom!