Verrassing zaterdag 2 maart !

3 februari 2024 15:00
Wat was de afgelopen open dag gezellig. We zagen bekende vaste klanten, maar ook nieuwe gezichten. Leuk om iedereen gesproken te hebben! Natuurlijk zijn onze webwinkels 24/7 open, het is echter ook fijn om onze mooie locatie te kunnen tonen en te bezoeken. Rondom de showroom fleuren de voorjaarsbolletjes de tuinen al weer op, de buitenmeubelen worden weer opgepoetst en binnen pinkelen zoals altijd de honderden LAMPEN!

Laat je verrassen en inspireren door de kunstzinnige collectie vanĀ Coloured by ArtĀ©. U bent van harte welkom op zaterdag 2 maart tussen 11.00 uur en 16.00 uur. Thema van deze dag: Art Nouveau en Art Deco TIFFANY LAMPEN en DECORATIES.

De blauwe Deel is gevestigd in een boerderij uit 1793 in het landelijke Leerdam (dus niet in het centrum).


Hoogeind 36
4143 LZ Leerdam

U reist over de slingerende weg van Hoogeind en ziet dan opeens de markanteĀ  (paars)blauw geverfde boerderij. Rijd gerust over de brug geflankeerd door het smeedijzeren blauwe hek waarop twee grote Art Nouveau bloemlampen zijn te zien. Dan rijdt u over het erf met grind langs de oude schapenschuur (waarin kantoren). Vervolgens komt u bij de imposante oude wagenloods waar de showroom is gevestigd. Op het eigen terrein zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar.

Tot gauw!

Tiffany Tafellamp New York