Nieuwtje:Thema ZATERDAGEN

12 oktober 2023 10:00
In 2019 startten wij op onze mooie locatie "De blauwe Deel" in Leerdam met speciale THEMA ZATERDAGEN. Zoals iedereen weet, gooide Corona alles in de war.... Maar, GOED NIEUWS! Onze sfeervolle showroom staat in volle glorie te pronken en de tijd is gekomen voor vernieuwde sprankelende open zaterdagen.

Uitnodiging voor zaterdag 2 december 2023. CHRISTMAS SHOPPING!

De blauwe Deel biedt expertise op het gebied van de kunststijlen Art Nouveau en Art Deco. De beroemde Artdecowebwinkel laat alle items online zien, maar tijdens de themazaterdagen kan iedereen op locatie verrast worden door ons assortiment. En natuurlijk is dit een extra gelegenheid om zonder afspraak in onze showroom te komen kijken. Wat je kunt verwachten? Sfeervolle verlichting, decoraties en gezelligheid! Kom in de stemming en scoor de leukste cadeautjes tijdens de speciale zaterdagen.

Van harte welkom op zaterdag 2 december tussen 11.00 en 16.00 uur bij:

De blauwe Deel
Hoogeind 36
4143 LZ Leerdam           

De blauwe Deel is gevestigd in een boerderij uit 1793 in het landelijke Leerdam. Op het terrein zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar.

Christmas korting

Houd onze nieuwsbrief in de gaten voor een aantrekkelijke Christmas korting van 10 euro bij besteding vanaf 75 euro! De korting is alleen geldig op 2 december in de showroom. Nog geen abonnee? Schrijf je via deze link in. Doe alvast extra kerstinspiratie op in onze speciale kerstcategorie, vol sfeervolle cadeaus en kunstzinnige items.

Ook in 2024 hopen wij weer veel klanten te mogen ontvangen op de speciale themazaterdagen. Elke eerste zaterdag van de maand is onze showroom open. Een afspraak maken is dan niet nodig. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij standaard op afspraak geopend.