Een fris begin en wees UNIEK

3 januari 2023 10:00
Het nieuwe jaar is net begonnen en VALENTIJNSDAG is in zicht! Op dinsdag 14 februari is er extra aandacht voor je geliefden. Ga gezellig samen naar een mooi restaurant of maak het thuis gezellig. Zorg dat je er aantrekkelijk uitziet! Geef elkaar cadeautjes. Verwennen is op deze dag extra belangrijk.

Bij een feestelijke outfit hoort een mooi sieraad. Vooral oorbellen trekken de aandacht en zijn daarom een geliefde keus. Sprankelende designs en vrolijke kleuren: de collectie oorbellen van Art Deco webwinkel is een gevarieerd arsenaal met verschillende soorten Art Nouveau en Art Deco oorbellen. Extravagante oorhangers, lieve oorknopjes of oorstekers en stoere creolen. De modellen zijn passend versierd met edelstenen, emaille, Swarovski kristallen of parels.

Oorbellen IntenseSjaal Klimt De Kus

En wat denk je van een tas? Stijlvolle, handgemaakte en geweven tassen met aparte dessins zijn online verkrijgbaar bij Artdecowebwinkel. Met een bijzondere tas trek je al snel de aandacht. Wees uniek en ga de deur uit met een fashionable tas. Nieuw zijn de handgemaakte tassen van leer. "Restafval van leder"  wordt gebruikt om tassen van te maken! Super, super leuke modellen!

Geef de outfit extra cachet en draag een kunstzinnige, zijden sjaal. Kies uit ontwerpen van Mucha, Mackintosh, Tamara de Lempicka, Edgar Degas, Robert Delaunay, Joseff Hoffmann, William Morris of Eugène Grasset. Deze kunstenaars hebben de meest prachtige kunstwerken gemaakt, die nu draagbaar zijn door middel van deze luxe zijden of wollen sjaals. Draag een exclusieve Klimt sjaal of Van Gogh sjaal en wees uniek!