Een liefdevolle Kerst en een beeldend Nieuwjaar toegewenst!

5 december 2022 10:00
De Kerstdagen zijn ook weer in zicht! We hebben er zin in om met elkaar rustige momenten door te brengen. In de wereld heerst chaos, maar laten we proberen met onze familie en vrienden het goed te hebben. Versier het huis, neem de tijd voor een prettig gesprek, serveer een hapje en een drankje. Geef elkaar mooie cadeautjes. GENIET.

Art Deco Webwinkel heeft dit jaar goed geïnvesteerd in sculpturen en lichtsculpturen. Beelden staan namelijk geweldig in een interieur. Via een sculptuur worden emoties weergegeven. Kerst laat ons even stilstaan. Kerst maakt ons meer emotioneel. Wij omringen ons met en denken vooral aan onze dierbaren. Soms zijn geliefden niet thuis. Soms gedenken we onze lievelingen in herinnering.

In onze webwinkel zijn objecten te verkrijgen die de liefde tussen mensen weergeven: Liefde tussen partners, zusters, broers, neven, nichten of vrienden en vriendinnen. Liefde naar kinderen of ouders. Verbondheid voor het leven.

Er zijn talrijke gevoelens die tot uiting kunnen komen via een sculptuur. Vreugde, vrolijkheid, tederheid en ook zelfs boosheid. Ook dans, snelheid, luxe, status, rechtvaardigheid, schoonheid, wijsheid, een vrijheidsgevoel en elegantie kunnen weergegeven worden.

Mooi om een sculptuur cadeau te geven! Of koop een sculptuur passend bij jezelf. Elke keer als je naar jouw lievelingssculptuur kijkt, wordt een goed gevoel verkregen.

Houd je van dieren? Er zijn o.a. katten, vogels, hazen, herten, honden, giraffen en olifanten te bespeuren in onze webwinkel! Affiniteit voor dieren is mooi te bezegelen met een beeldje van het leukste dier.

Buiten is het eerder donker, dus ga lekker met een plaid op de bank zitten. En creëer sfeer met Lichtsculpturen. Deze "glas-in-lood" lampen van Coloured by Art© in combinatie met een beeld zijn als een sieraad. Sta versteld van de warme kleurschakeringen in het glas die het sculptuurtje op een natuurlijke wijze omlijsten! "Nazomeren" kan nu de gehele winter..... lichtsculpturen geven vooral met de Kerst een knus en warm gevoel.