Nieuwtje!

16 november 2022 17:00
Psst... Psst... Art Decowebwinkel heeft iets te melden! Luister en zeg het voort. Het is kleurig en gestileerd. Het geeft licht en is niet alleen een lamp. Het is apart en mooi. Het kan ontroeren en verwonderen. Het is fantastisch om te geven en te verkrijgen. Het is natuurlijk KUNST, maar RA RA wat bedoelen we???

Er zijn nieuwe NIEUWE LICHTSCULPTUREN!

Bij Artdecowebwinkel houden we van dieren

Tijdens de jaren '20 en '30 werden dieren in Art Deco stijl vaak gebruikt als architectonisch detail. Ook exotische invloeden speelden een rol in deze jaren.

Katten zijn over het algemeen bij iedereen mens favoriet: Een kat is eigenzinnig, een aristrocraat dier, beweeglijk, onvoorspelbaar, maar toch aaibaar. Een leuk huisdier!

De snoezende gestileerde kat van Coloured by Art© is een beauty, de Tiffany glazen geometrische waaiervorm rondom het dier zorgen voor een soort aureool en zet het sculptuurtje als het ware letterlijk en figuurlijk in het licht!

Eeen hert is altijd aandoenlijk. Bruine ogen met een ontschuldige blik. Wie houdt daar niet van. Een hert of hinde is ook schielijk, je signaleert het beest, maar meteen rent het dier als een schim het dichte bos weer in. Het woud wordt geassocieerd met warme kleuren. Bruin, oranje, geel en blauwtinten. Het prachtige hertje van Coloured by Art© straalt doormiddel van het ovale Tiffany paneel in de avondzon.

Een eekhoorn is een razendsnel dier. Schattig om te zien, vooral de staart is imposant. Knagend is het diertje in ruststand. Het Art Deco eekhoorntje van Coloured by Art© blijft rustig staan op een kleurrijk bladerdek van Tiffany glas, waar wellicht lekkere nootjes tussen zitten.