Softe Art Deco sjaals

28 juli 2022 14:00
Een sjaal is een mooi cadeau, want geef je een sjaal aan iemand dan kijk je goed naar de persoonlijkheid. De leeftijd is belangrijk, de haarkleur, de ogen en de huid. Belangrijk is dat de kleuren en tinten passen bij het type. Een shawl accentueert iemands uitstraling en completeert de kleding. Ach overal kun je sjaals kopen: In kledingzaken, cadeauwinkels, online en op de markt. Wil je een onderscheidend exemplaar? Nou dan moet je bij Art Deco webwinkel zijn!

Het design-team van Art Deco webwinkel is artistiek aan het werk geweest. Er zijn diverse ontwerpen gemaakt om op de sjaals af te laten beelden. En ja het resultaat is verbluffend!

Het textiel waar mee is gewerkt is 100% zijde of 85% fijn wol en 15% zijde. De pure zijden sjaals zijn als een sieraad en om een outfit feestelijk af te maken. De textiel waar wol in is verwerkt, kan meer warmte geven en leent zich goed in en rondom de mantel / jas.

De zijden sjaals zijn handgeweven en fairtrade vervaardigd. Het printen van het patroon gaat machinaal en soms zelfs met de hand. De verf is biologisch.

De motieven zijn divers en allemaal afkomstig uit de Art Nouveau en Art Deco periode. De kleuren zijn subtiel gekozen.

Kies deze kunstzinnige sjaals voor de allerliefste of voor u zelf!