In de maneschijn

20 juni 2022 14:00
Een paar keer per jaar staat de volle maan dichter bij de aarde. Dit verschijnsel heet een supermaan. 13 juli 2022 is dit fenomeen weer te aanschouwen. De maan is dan een stuk groter en feller dan normaal.

Met de serie Moonlight plafonnières kunt u altijd genieten van een bijzonder schouwspel. Dit zonder in een felle lichtbron te kijken. Het licht is daardoor mooi diffuus, net als het maanlicht. Echte sfeermakers dus. De zwart gepatineerde armaturen vormen een mooi contrast met de opaal witte glaskappen: Moonlights! Er is een veelheid aan glaskappen waar u uit kunt kiezen. Zo kan het ook uitermate decoratief zijn om juist verschillende modellen in een ruimte te bevestigen.

De basis voor de meeste glaskappen is een bol, maar er zijn nog veel meer vormen te ontdekken. Dankzij de mooie frivole motieven op de armatuur hebben de modellen een nostalgische uitstraling, maar voldoen ze toch aan een modern gevoel. Even ingetogen als imposant. Dat maakt de Moonlights zeer geschikt voor allerlei ruimtes.