Van filmklassieker tot juweel

16 mei 2022 16:00
Het dragen van mooie sieraden maakt het leven een stuk aangenamer. De kunststijlen Art Nouveau en Art Deco zijn een onuitputtelijke bron bij het ontwerpen van sieraden. De sieraden van Coloured by Art® zijn, net zoals de unieke Tiffany verlichting, even subtiel als kleurrijk.

De sieraden zijn zo ontworpen dat ze spelen met het licht. Op dit effect raakt men nooit uitgekeken. Er zijn bijzondere regenboogkleuren te ontdekken door de toepassing van parels en aangename schitteringen in edelstenen. De stijlvolle sieraden geven elke vrouw allure.

Zeer bekend vanwege het dragen van stijlvolle sieraden is de fantastische Audrey Hepburn (1929-1993). In de jaren vijftig en zestig was de in België geboren Britse actrice een waar stijlicoon. Als geen ander wist ze glamour en schoonheid te combineren door mooie kleding en accessoires te dragen. Legendarisch is de openingsscène van de film Breakfast at Tiffany’s (1961) waarin ze een zwarte Givenchy jurk draagt en een zeer weelderig parelsnoer.

Er zijn allerlei draagmomenten te bedenken voor sieraden. Thuis, op het werk of naar een feestje. En wat te denken van een huwelijk! Romantiek, liefde, geluk en stabiliteit. Alles waar men zo naar verlangt, gesymboliseerd in een prachtig juweel.