• VALENTIJN!💕Zie onze 20ties categorie voor unieke cadeautjes rond de 20 euro 😍

Wie schrijft, die blijft!

11 januari 2022 10:00
De moeite nemen om iemand in je beste handschrift een persoonlijke boodschap te schrijven, wordt niet snel vergeten. In tijden van crisis is men geneigd terug te verlangen naar betere tijden. Zo is in coronatijd de kracht van een handgeschreven kaart of brief herontdekt. Het vult de schrijver met een nostalgisch gevoel en degene die de post ontvangt fleurt onmiddellijk op.

In een tijd waarin je niet spontaan op bezoek kunt gaan, is het fijn om post te sturen. Op deze manier kun je laten zien dat je aan iemand denkt. Dat kan aan een jarige zijn, of aan een zieke om een hart onder de riem te steken. Of zomaar. Als blijk dat je iemand niet bent vergeten. Door met zorg een kaart uit te zoeken, maak je je bericht nog persoonlijker. Of je houdt het juist spannend door anoniem te blijven als je je Valentijn een kaart stuurt...

Naast tal van kaarten met prachtige afbeeldingen biedt artdecowebwinkel.com ook luxe briefpapier. Voor wie niet genoeg heeft aan een paar regels, kan zo uitgebreid zijn of haar gedachten opschrijven. De fraai uitgewerkte enveloppen en stickers of labels in deze luxe sets maken het helemaal af.