• Voelt u ook al de lentekriebels? Neus in onze Lente 🌷 en Vaderdag ❤️ categorieën!

Vaderdag: 20 juni

20 mei 2021 10:00
Nog geen cadeau voor Vaderdag? In onze Art Deco Webwinkel cadeau vindt u prachtige cadeaus.

Werken in stijl

De mooi ingerichte werkkamer van vader wordt nog leuker om in te werken met nostalgische bureau-accessoires. Dat werkt motiverend en inspirerend. Artikelen die leuk cadeau gegeven kunnen worden zijn een luxe presse-papier, een klassieke fotolijst of prachtige boekensteunen. Allen cadeaus die een verrijking zijn voor iedere werkplek en een feest voor het oog.

Bijzonder om cadeau te geven

Art Deco Webwinkel heeft een royale collectie sieraden voor heren. Gevoel voor stijl maakt een man uniek. Voor elke gelegenheid, zowel chique en elegant als stoer en sportief. Denk aan een stijlvolle zilveren armband, een pittig horloge, maar ook aan een mooie opbergdoos voor waardevolle spullen. Allen met een knipoog naar nostalgie, maar ook tijdloos. Maak indruk met een cadeau uit de categorie Herensieraden.

 

Heer des huizes

Voor vaders die hun gevoel voor stijl graag doorvoeren in huis zijn er ook heel wat decoratieve en praktische artikelen te bedenken. Een persoonlijke 'touch' maakt van elk huis een thuis. Een echte 'gentleman' voegt daar maar al te graag de nodige luxe aan toe. Zoals de Engelsen zeggen: "My home is my castle".

Nog meer cadeautips zijn te vinden in de speciale categorie Vaderdag.