Art Deco Kroonluchters

8 juli 2013 13:30
Bij kroonluchters denkt men al snel aan klassieke luchters, rijkelijk versierd met kristallen pegels, maar ook voor Art Deco liefhebbers ligt een kroonluchter binnen handbereik. Wie een interieur heeft in Art Deco stijl en op zoek is naar een bijpassende kroonluchter, is bij Art Deco Webwinkel aan het goede adres. Hier is online een gevarieerde collectie magnifieke Art Deco kroonluchters verkrijgbaar.

Kroonluchter zelf samenstellen

De kroonluchter bestaat meestal uit een armatuur met meerdere armen, getooid met glaskappen. Bij Art Deco Webwinkel zijn diverse soorten kroonluchters verkrijgbaar waarbij het mogelijk is te kiezen uit diverse armatuur materialen en kleuren glaskappen. Kroonluchter Ambitie 10-lichts, Ambitie 6-lichts, Ambitie 4-lichts, Fireworks, Bollentros, Art Deco Kroonluchter en 9-lichts kroon met Slanke Cilinders zijn hier enkele voorbeelden van. In het stapsgewijze menu kiest men het armatuur materiaal en de kleur of de soort glaskap. Stel zo naar eigen smaak een Art Deco kroonluchter samen.

Design kroonluchters

Een Design kroonluchter is een ware eyecatcher in een hal en past perfect in een Art Deco interieur. Art Deco Webwinkel heeft een aantal design klassiekers in de collectie die een lust voor het oog zijn. Ontwerper Poul Henningson heeft een aantal schitterende lampen op zijn naam staan. Onder de naam Louis Poulsen zijn een tweetal bijzondere kroonluchters verkrijgbaar: kroonluchter Academy en de PH 2/1 Kroonluchter. Ook de beroemde Artichoke kroonluchter en de in het oog springende Snowball Kroonluchter behoren tot zijn oeuvre. Deze, op magnifieke wijze vormgegeven kroonluchters zijn online verkrijgbaar bij Art Deco Webwinkel.

Ruimten

De kroonluchter vormt dé blikvanger van het interieur en staat geweldig mooi in een ruimte met een hoog plafond. In de hal, boven de eettafel, in de slaapkamer, in de werkkamer of een ander vertrek: een Art Deco kroonluchter zorgt in elke kamer voor een rijke versiering van de ruimte. Bovendien voorziet een kroonluchter de ruimte op royale wijze van licht. Kijk voor alle Art Deco kroonluchters in de categorie Kroonluchters onder de hoofdcategorie Verlichting.

Advies nodig bij de keuze van een Art Deco kroonluchter? Neem contact op met een deskundige medewerker of kom langs en bewonder de indrukwekkende Art Deco kroonluchters in de showroom van De blauwe Deel. Zie contact voor de openingstijden. Let op: in de maand augustus is de showroom vanwege de vakantie niet te bezoeken.

Volg ook het Pinterest bord Art Deco Verlichting van De blauwe Deel.