• Liefde in de lucht! Verras uw Valentijn dit jaar nu echt met iets unieks! 💕

VALENTIJN

5 januari 2021 15:00
JANUARI: Een fris begin van het nieuwe jaar! Veel mensen hebben goede voornemens tijdens de jaarwisseling. "In het nieuwe jaar ga ik meer sporten, beter studeren, vaker naar een museum...." Noem maar op. De wens kan voor iedereen anders zijn. Een gezamenlijk verlangen van een ieder uit de hele wereld is wel het Corona-virus onder controle te krijgen. Wij hopen van harte en we vertrouwen erop dat dit spoedig gaat lukken!

JANUARI: Laat deze maand ook een fris begin voor het huis zijn! De kerstboom verdwijnt, alle frutsels en decoraties worden opgeborgen. Tijd voor een nieuw interieur en mooie verrassende spullen....

Kies een andere behang. De sfeer verandert meteen door een goed gekozen dessin. Of hak de knoop door om een prachtig gordijn te kiezen. De exclusieve stoffen bij Artdecowebwinkel zijn indrukwekkend. Evenzo aantrekkelijk zijn de kussens. Nieuwe kussens vervaardigd met een Art Nouveau of Art Deco stof laten de bank weer als nieuw uitkomen.

In ieder geval tijd voor vernieuwing!

VALENTIJN: Tijd voor verrassingen!  De eerst komende "feestdag" is Valentijnsdag op 14 februari. Leuk om op de versiertoer te gaan.

Heb je allang dat ene meisje op het oog? Leuk om nu juist op Valentijn te reageren, dus stuur haar een origineel cadeau. Het kan het begin van een aantrekkelijke relatie zijn. Of verras die jongen nu eens eindelijk....

Ook als je al een partner hebt, kun je er een sprankelende dag van maken. Zorg voor een onvergetelijk moment bij je eigen man of vrouw, vriend of vriendin.

Geef aandacht aan elkaar!