Art Deco Armbanden en Art Nouveau armbanden

12 oktober 2020 20:20
Armen bewegen bijna altijd. Bij het sporten en relaxen, tijdens het werk, en zelfs al we gewoon met elkaar praten. Armen worden gebruikt om activiteiten te verrichten, maar ook ondersteunen ze ons mondelinge taalgebruik als mimiek om een bepaald betoog of redenatie te accentueren of uit te leggen. Of we zijn gewoon gezellig met elkaar aan het kletsen. Let maar eens op de armen, die zijn constant in de weer! Zit mijn haar of sjaal goed? Vuiltje in het oog? We reiken tevens veelvuldig naar de ander voor een schouderklopje of een kleine streling. Armen en polsen zijn blikvangers en worden daarom graag versierd met de mooiste armbanden!

Armbanden kunnen prachtig aan polsen prijken en horen goed bij de persoonlijkheid van de drager en bij de gekozen kleding te passen. Bij Artdecowebwinkel zijn armsieraden te verkrijgen die opvallen!

              
Art Deco Armband Square     Armband Intense     Armband Inspire     

Armband Black Geo      Armband Zilveren Vlinders Yasmin
     Yvette Armband     

Art Nouveau armbanden met sierlijk golvende motieven in de vorm van gestileerde bloemen, dieren of zelfs ladies. Spectaculaire Art Deco armbanden met geometrische dessins in strakke lijnen, vormen onberispelijk een band rondom de pols en profileren op een stoere manier!

De meeste aangeboden Art Nouveau (Jugendstil) armbanden en Art Deco armbanden zijn vervaardigd van goud of zilver. Er zijn modellen met emaille, parels, edelstenen, marcasite of glas te bewonderen. De gemene deler van al deze bijzondere armbanden is de kunstzinnigheid. Reken er maar op dat deze sieraden in het oog springen. Een armband is een mooie aanleiding om complimentjes te geven en te ontvangen! Een armband is fijn om cadeau te geven aan een geliefde....