• Voelt u ook al de lentekriebels? Neus in onze Lente 🌷 en Koningsdag 👑 categorieën!

Unieke tassen

25 juni 2013 9:24
Art Deco Webwinkel presenteert met trots de nieuwe collectie unieke tassen. Deze wondermooie en artistieke tassen zijn stuk voor stuk handgemaakt van de meeste prachtige, luxe stoffen. Elke tas 100% UNIEK! Én: voor elke gelegenheid is een exclusieve tas verkrijgbaar.

Modellen

Een chic enveloptasje, een avondtasje in clutch model, een handige weekendtas, een opvallende ronde handtas of een ruime shopper: het zijn enkele voorbeelden van de mogelijkheden die de nieuwe tassencollectie biedt. Ook zijn er twee schitterende tassen in buidelmodel verkrijgbaar. Voor zowel dames als heren is een stijlvolle documenttas verkrijgbaar. Trek hiermee de aandacht op kantoor of tijdens een zakelijke afspraak. Deze afspraak zal niet snel vergeten worden. Omdat de tassen handgemaakt zijn, is elke tas anders en uniek. Van sommige tassen is zelfs maar één exemplaar verkrijgbaar...

Stoffen

Voor het vervaardigen van de tassen zijn luxe Art Deco en Art Nouveau stoffen gekozen in de meest prachtige tinten. Handtassen met florale motieven, subtiel of meer uitgesproken, zorgen voor een fleurige uitstraling. Of ga voor een stoere look en kies een tas met een helder, geometrisch Art Deco patroon. Of combineer het charmante van de Art Nouveau en het heldere van de Art Deco met de avondtasjes Ronse Small en Enveloptasje Flap. Deze zijn gemaakt van een wondermooie geometrische Art Nouveau stof. Kortom: in elke stijl is een passende, exclusieve Art Deco tas of Art Nouveau tas te vinden.

Leer

Alle tassen zijn op vakkundige wijze afgewerkt met leder. Passend bij de kleur van de stof is gekozen voor bruin, zwart of rood leer. Het resultaat is indrukwekkend: elke tas is op zichzelf al een ware eyecatcher. Geef een outfit extra cachet met een unieke tas van Art Deco Webwinkel.

Altijd al een bijzondere tas gewild die niemand anders heeft? Kijk in de categorie Damestassen onder Cadeau en decoratie voor de collectie.