• 🦋 Online kortingsactie! 10% op alle Vlinders Couponcode: Vlinders10 🦋

Meubelen om direct verliefd op te worden

30 januari 2020 17:10
Interieurliefhebbers herkennen het ongetwijfeld: je komt in een huis en je oog wordt direct getrokken naar een opvallend meubel. Of het nu aan het materiaal ligt, de kleur of plaatsing, het klopt gewoon. Het effect dat meubelen op je kunnen hebben… Bij Art Deco Webwinkel vind je verschillende kasten, tafels en kapstokken om je hart aan te verliezen.

The it-factor

Eén van de aspecten van een duurzaam en tijdloos meubel is het materiaalgebruik. Pure en eerlijke houtsoorten zoals eiken, mahonie, palissander en esdoorn geven een kast of tafel cachet. Je ziet direct dat het goed zit met de kwaliteit! Kijk bijvoorbeeld naar tafel Flow: een elegante sidetable in vlotte lijnen. Door de combinatie van mahonie met palissander santos-hout zijn voor de fijnproever de gestreepte lijnen te zien in geelbruin tot rood- en donkerbruine tinten. De tafel is gebaseerd op de kunstwerken van de beroemde Franse Art Deco ontwerper Émile-Jacques Ruhlmann (1879-1933). 

Tafel Flow Tafel Flow

Art Deco kasten 

Op zoek naar een opbergmeubel? Dat functioneel goed samengaat met stijl, moge duidelijk zijn. Een (opberg)kast of dressoir straalt door het gebruik van bijzondere details. Bijvoorbeeld glanzende ornamenten, excentrieke handgreepjes of decoratieve versieringen. De details doen het! Kabinetkast Fiftie knipoogt naar de jaren vijftig met de wijd uitstaande pootjes en het lichtkleurige bovenblad. Opbergen in stijl is ook met de kast Bloques Chique makkelijker dan ooit. De Mahonie kast is met het geometrische patroon en de zwart gepatineerde bovenblad ultra luxe. 

Kabinetkast Fiftie  Kabinetkast Bloques Chique

Kabinetkasten met klasse 

Het leuke aan een lagere (kabinet)kast is dat er voldoende ruimte is om het meubel nog mooier uit te laten komen door er een passende of juist contrasterende lamp of sculptuur op te zetten. Ladekast Exotic is met de Japanse kersenboomtakken een schilderij op zich - een strakke tafellamp of spiegel maakt het af! Ook kabinet Sunburst, in pallisander santos, leent zich voor het gebruik van kunstzinnige sculpturen. 

Ladekast Exotic

Valentijnsshopping

Kijk in de speciale categorie voor nog meer speciale meubelen. Een deel van de meubelen is ook in het echt te bewonderen in onze showroom. Vraag naar de mogelijkheden en kom langs. Tip: aanstaande zaterdag 8 februari vindt onze themadag Valentijn plaats. De perfecte gelegenheid om het hart te verliezen aan de meubelcollectie van Art Deco Webwinkel…