• 🦋 Online kortingsactie! 10% op alle Vlinders Couponcode: Vlinders10 🦋

Sculpturen


Bekijk hier voorbeelden van ruim 100 verschillende sculpturen van verschillende materialen. 

Hier is een breed scala aan sculpturen te zien in brons, mondgeblazen glas, Tiffany glas, composiet, marmer, metaal,  tin, zilver en hout. Binnen de ruim 100 verschillende sculpturen zijn dieren goed vertegenwoordigd, maar ook de mens staat vaak centraal. De houding van of suggestie daarvan, stralen vaak een bepaalde symboliek uit of blinken de sculpturen gewoon uit in schoonheid.
Tevens zijn de sculpturen te verkrijgen in diverse prijsklassen voor elk budget. Sculpturen zijn een ideaal cadeau doordat elke sculptuur een bepaalde emotie uitdraagt, waar u wellicht precies op zoek naar bent.

De officiele definitieve van sculpturen luidt: Een sculptuur is een ruimtelijk beeldhouwwerk dat vormgegeven is door materiaal te verwijderen (de subtractieve methode), in tegenstelling tot een plastiek, dat een ruimtelijk kunstwerk is dat is gemodelleerd door toevoeging uit een beweeglijke, plastische massa als klei of was, of ook gegoten (de additieve of opbouwende methode). Het samenvoegen van bestaande materialen noemt men assemblage.Kortom een prachtig geschenk voor: Moederdag, Vaderdag, Sinterklaas, Kertcadeau, Jublileum, Huwelijk en Verjaardag.

tags: sculpturen