• VALENTIJN!💕Zie onze 20ties categorie voor unieke cadeautjes rond de 20 euro 😍
Prijs moet vallen tussen
Filter Meubel toepassing

Bureaus

Fifties Bureau Standaard

Fifties Bureau Standaard

€ 2.329,-
228 variaties
Fifties Bureau Sierprofielen

Fifties Bureau Sierprofielen

€ 2.689,-
168 variaties
Conferentie Tafel Fifties Standaard

Conferentie Tafel Fifties Standaard

€ 2.349,-
90 variaties
Conferentie Tafel Fifties Sierprofielen

Conferentie Tafel Fifties Sierprofielen

€ 2.632,-
90 variaties
Chromen Buis Stoel Basic zonder Armleggers

Chromen Buis Stoel Basic zonder Armleggers

€ 325,-
4 variaties
Chromen Buis Stoel Basic met Armleggers

Chromen Buis Stoel Basic met Armleggers

€ 380,-
4 variaties
Office Chair

Office Chair

€ 649,-
2 variaties
Rol Container

Rol Container

€ 1.047,-
6 variaties

Een bureau is in de betekenis van meubilair een tafel die vooral bedoeld is voor kantoorwerkzaamheden. Zo is de standaard beschrijving in ieder geval, maar o wat zijn er veel verschillen en mogelijkheden bij het kiezen van dit meubel te signaleren.

Allereerst worden de chique houten bureau's onder de aandacht gebracht. Hout voelt prettig aan en de ambachtelijke vervaardiging spreekt velen aan. Imposant is bureau Ovaleri, uitgevoerd in gebogen ronde vormen. Het meubel laat een fantastisch bovenblad in een "uitwaaierende" marqueterie zien, die lijkt op zonnestralen! Ruimtelijk opgesteld is dit zonnige meubel adembenemend. Ook kunnen er praktisch heel veel personen aanzitten. Dit bureau kan een geliefd meubelstuk zijn van en voor een advocaat, arts, zakenman, politicus etc. om cliënten en relaties te ontvangen.

Het Schuitema bureau Alexander behoort bij de beroemde Deco form lijn en is een sieraad op zich. Het is mogelijk bij dit meubel uw wensen te stellen voor eventuele persoonlijke aanpassingen. De secretaire Olbrich is speciaal ontworpen  voor de kritische klant die wat kleiner behuisd is. Ingeklapt is het bureau een wandkast en uitgeklapt biedt het pronkstuk een luxe werkmogelijkheid met laden en schappen.

Aandacht verdienen ook de vlotte en strak ogende Muller meubelen. Uitgevoerd in metaal en een linoleum bovenblad (voelt prettig aan) biedt deze lijn ontelbare mogelijkheden. De gekozen RAL kleur geeft het bureau een passend uiterlijk bij elk interieur. Te kiezen zijn tevens Metallic en Pearl tinten. Wat te denken van een 2-kleurig bureau! Bovendien zijn er talrijke opties qua grootte, sierprofielen en aanpassingen naar wens zoals ladenblokken met 4 laden of 2 gewone laden en 1 hangmap-lade of deurtjes waar achter grotere artikelen opgeborgen kunnen worden.

Natuurlijk kan een "gewone" tafel gekozen worden waarop de computer, de laptop, de telefoon of een mooie lamp kunnen staan! Zie de categorie tafels en de categorie tafellampen.

En wat te denken van een bureaustoel in stijl? Artdecowebwinkel biedt houten bureau-stoelen of modern ogende buismeubelen als combinatiemogelijkheid bij het bureau aan. De stoelen kunnen in leer worden gestoffeerd, maar ook met historische Art Deco stoffen worden bekleed. Zie meubelstoffen.

Tot slot worden de Trolley's en ladenkasten onder de aandacht gebracht. Deze meubels kunnen steeds op een andere plaats worden gezet en bieden extra ruimte voor papier of andere bureau-benodigdheden.

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-