Prijs moet vallen tussen

Ventilatoren

Design Ventilator

Design Ventilator

€ 325,-

Plafondventilatoren zorgen voor verkoeling op warme dagen. Ventilatoren voor aan het plafond passen uitstekend in een op Art Deco of Art Nouveau geïnspireerd interieur. Het ronddraaien van de bladen geeft een nostalgisch gevoel. De ventilator is het charmante en decoratieve alternatief voor de airco.

Art Deco Webwinkel heeft verschillende ventilatoren in de collectie, waaronder een design plafondventilator en Jugendstil plafondventilator of Art Nouveau plafonventilator. Bij Art Deco Webwinkel is er de mogelijkheid de ventilatoren te voorzien van verlichting. Zo hoeft verlichting niet te wijken voor verkoeling.

Plafondventilatoren in chroom, messing of brons, gecombineerd met houten ventilatorbladen: kies het model die het mooiste past bij het interieur. Een ventilator kan gemonteerd worden in de woonkamer, slaapkamer, hal, keuken of studeerkamer. Natuurlijk komen ook andere ruimten in aanmerking voor een prachtige plafondventilator van Art Deco Webwinkel. Art Deco Webwinkel kan hierin adviseren.

€ 5,- korting

bij inschrijving voor de nieuwsbrief en besteding vanaf € 50,-