Nieuwe Nathalie tasjes!

7 november 2015 13:00
In 2014 introduceerde De blauwe Deel de Nathalie tas: een prachtige handtas met een bijzonder verhaal. Sindsdien hebben wij niet stil gezeten en nu is de collectie Nathalie tassen flink uitgebreid met stijlvolle clutches en elegante etuis.

Nathalie

De Nathalie tassen zijn exclusief voor De blauwe Deel vervaardigd met een eigen label, herkenbaar aan de handtekening van Nathalie. Het tassenlabel is in het leven geroepen door Nathalie zelf, een jonge ontwerpster die in 2011 overleed aan de gevolgen van melanoomkanker, een vorm van huidkanker. Tijdens haar ziekte maakte zij een ontwerp voor een tas die zij aan haar dierbaren wilde geven, ter herinnering aan haar. Om Nathalies droom te laten uitkomen besloten haar nabestaanden Nathalies tas te verkopen en de opbrengst ervan aan Stichting Melanoom te schenken. En zo kwamen de eerste Nathalie handtassen vorig jaar in de webwinkels van De blauwe Deel terecht. Al snel werd besloten de collectie uit te breiden met avondtasjes en etuis volgens het ontwerp van Nathalie. Nu zijn de eerste tasjes binnen en wat zijn ze mooi! We kunnen niet wachten om de tasjes aan u in de webwinkels te laten zien, maar daarvoor vragen we nog even uw geduld: we zijn druk bezig met de voorbereidingen en de tasjes zullen zeer binnenkort te bestellen zijn. Houd dus de webwinkel in de gaten of like De blauwe Deel Webwinkels op Facebook om op de hoogte te blijven. Wel kunnen we u alvast het volgende over de nieuwe Nathalie tasje vertellen : de clutches en etuis zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en zijn allemaal uniek, gemaakt van exclusieve en luxe stoffen in prachtige kleuren en diverse dessins. Of u nu van diepe kleuren houdt of meer van zachte tinten, van een geometrisch Art Deco motief of meer floraal Art Nouveau motief of juist van een spannende combinatie van beide: voor elk type vrouw is een Nathalie tas verkrijgbaar. Op deze manier maken we vrouwen blij met een unieke tas en kunt u Stichting Melanoom ondersteunen in hun onderzoek naar en de preventie van melanoomkanker. Met de Nathalie tas komen mode en het goede doel stijlvol samen. Lees het uitgebreide verhaal hier.

Clutches of avondtasjes

De Nathalie clutches of avondtasjes zijn ideaal voor een avondje uit. Chic en stijlvol. De meest belangrijke spulletjes passen er perfect in, zoals portemonnee, telefoon, (zonne)bril en make-up. Ook als u een dag op stap gaat, bijvoorbeeld op vakantie en u wilt niet te veel spullen meenemen, is het avondtasje qua formaat ideaal. Natuurlijk is de clutch ook de perfecte tas voor een feest, zoals een bruiloft. Houd hem modieus in de hand of gebruik het elegante lederen schouderbandje als u het tasje liever over de schouder draagt. Het Nathalie avondtasje is nu al te bestellen met de prachtige stof Hartblad, passend bij de Handtas Nathalie Hartblad.

Etuis of make-uptasjes

De handige etuis zijn multifunctioneel. Even chic en stijlvol als de avondtasjes, maar net een slag kleiner en hierdoor te gebruiken als make-uptasje of toilettasje, etui voor pennen en potloden, portemonnee, opbergtasje voor sieraden of kleine spulletjes, zoals fournituren of misschien heeft u al een ander doel in gedachten waarvoor de Nathalie etui goed van pas komt. Kortom: de mogelijkheden van dit elegante Nathalie tasje zijn divers! De Nathalie etui is nu al te bestellen met de prachtige stof Hartblad, passend bij het Avondtasje Nathalie Hartblad en de Handtas Nathalie Hartblad.

Cadeautip

De Nathalie tas is een perfect cadeau voor Kerst. Het is een bijzonder cadeau met een mooi verhaal. Kijk in de categorie Tassen voor alle Nathalie tassen en houd de webwinkel of onze Facebookpagina in de gaten voor nieuwe uitvoeringen die binnenkort in de webwinkel verkrijgbaar zijn. Hieronder ziet u alvast een impressie van de verschillende stoffen waarvan de Nathalie tassen gemaakt zijn.