De VIP aflevering

31 augustus 2015 15:22
Een zonnige dag in augustus, een paarse oldtimer van 55 jaar oud en een mooie bestelling voor een klant. Meer is er niet nodig voor een bijzonder 'Scandinavisch' avontuur in eigen land.

Trouwe ros

Op een zonnige nazomerdag in augustus wordt er bij De blauwe Deel gemijmerd over de ritjes die onze trouwe 'bedrijfsauto', de 55-jarige kattenrug, in het verleden heeft gemaakt. Het idee wordt geopperd om de bestelling van een goede klant op ludieke wijze zelf te gaan bezorgen en daar de stijlvolle oldtimer voor van stal te halen. De auto werd in het verleden veel gebruikt voor promotieritten in de regio Leerdam. Het was altijd een leuke bezigheid om tijdens oldtimerritten folders uit te delen van De blauwe Deel, de historische boerderij waar nu de showroom van Art Deco Webwinkel gevestigd is. De Volvo, voor de kenners een Special II P54404-A met een 4 cilinder motor van 60 pk, trok altijd veel bekijks, vooral omdat de wagen in voor ons prachtig, maar voor Volvo freaks schandalig paars gespoten is. De laatste jaren is deze bezigheid van rondritten rijden helaas wat op de achtergrond geraakt. Hoog tijd dus om de trouwe ros weer eens de sporen te geven.

Scandinavisch design

Het is natuurlijk wel heel toepasselijk de bestelling, in dit geval Louis Poulsen lampen, een Scandinavisch design, met een Volvo, ook een Scandinavisch design, te gaan bezorgen. De auto is er duidelijk niet voor gemaakt om veel dozen te vervoeren, want het valt nog niet mee om de lampen in de auto te krijgen, maar na veel passen en meten lukt het! We hebben er zin in om een leuke ritje te gaan maken door de prachtige Vijfheerenlanden en Alblasserwaard en we zijn heel benieuwd naar de reactie van de klant als we met de vintage auto de oprit oprijden. Het hele gedoe trekt wel de aandacht van enkele medewerkers van ons team. Als we dan uiteindelijk gereed zijn voor vertrek worden we dan ook vrolijk uitgezwaaid door de achterblijvers.

Kvaliteit

Iedereen is natuurlijk benieuwd of deze VIP (Very Iconic Poulsen) aflevering succesvol zal zijn, maar gezien de kvalitet van deze auto uit 1960 zal dit zeker goed aflopen. Over de kwaliteit van de lampen hoeven we ons geen zorgen te maken. De Poulsen lampen zijn hoogwaardige producten en zijn vakkundig verpakt. Deze perfectie zal de klant zeker kunnen waarderen en wij hopen dat de klant er over 55 jaar nog van kan genieten.

Wilt u weten hoe de VIP aflevering met de paarse Volvo verder verloopt? Blijf dan de blogs van Art Deco Webwinkel volgen!

Collage De VIP aflevering