Bruidssieraden

2 september 2014 9:25
De trouwdag wordt vaak gezien als de mooiste dag in het leven van het huwelijkskoppel. Voor de bruid is het een dag waarop zij kan stralen met een prachtige bruidsjurk en schitterende bruidssieraden. Art Deco Webwinkel is hét adres voor de bruid die kiest voor exclusieve, romantische en nostalgische sieraden.

Art Nouveau

Art Nouveau sieraden zijn bij uitstek geschikt als bruidsjuwelen. De romantische sfeer, vrouwelijke lijnen en natuurgetrouwe vormen passen zeer mooi bij de trouwdag. Op de dag van het huwelijk is vaak ruimte voor tradities en een vleugje nostalgie. Een klassieke auto of oldtimer uit het begin van de vorige eeuw is niet voor niets de favoriete trouwauto. De Art Nouveau stijl, die opbloeide tussen circa 1890 tot 1910 past hier mooi bij. Samen met de bruidsjurk zorgen bruidssieraden voor een stralende bruid. Binnen de Art Nouveau sieradencollectie is de keuze groot. Er kan gekozen worden voor Sterling zilver of goud, met zirkonia’s of kleurrijke edelstenen. Kiest u voor oorbellen, een collier en/of een armband? Parels zijn door de parelmoerkleur en pure uitstraling geliefd als bruidsjuwelen. Ook Art Deco Webwinkel biedt volop keuze in parelsieraden. Sieraden met Mackintosh (Glasgow Four) rozen zijn romantisch en kunstzinnig tegelijk.  Ter inspiratie volgen hier een aantal prachtige art nouveau bruidssieraden:

Oorbellen Calla   Collier Awakening

Ring Rosy  Armband Novelle

Er zijn nog veel meer art nouveau bruidssieraden te kiezen. Kijk in de categorie Sieraden en vind de mooiste bruidssieraden. Er zijn diverse setjes te koop zodat oorbellen, collier en/of ring perfect op elkaar afgestemd zijn.

Art Deco

Trouwen in stijl van de Roaring Twenties, oftewel een Great Gatsby bruiloft. Een dag vol glamour en klasse. Pinkelende Swarovski kristallen, geslepen edelstenen en feestelijke vormen: ook art deco bruidssieraden zijn een fantastisch stijlelement bij de bruidsjapon. Wie voor een swingende, glamourbruiloft kiest met een vleugje vintage kan haar hart ophalen aan de meest exclusieve art deco trouwjuwelen van Art Deco Webwinkel. Voor de liefhebber van pittig gevormde sieraden biedt Art Deco Webwinkel een ruime keuze aan art deco bruidssieraden om het bruidstenue compleet te maken. 

Twenties Collier  Oorbellen Isaura

Armband Glamour Meander  Art Deco Ring Blikvanger

Voor heren

Heren kunnen hun trouwpak extra cachet geven door te kiezen voor stijlvolle, chique manchetknopen. Strakke art deco manchetknopen, ingelegd met parelmoer of elegante manchetknopen met Mackintosh rozen. Manchetknopen Eternal passen alleen al vanwege de toepasselijke naam zeer goed bij het trouwkostuum. Kortom: ook voor de heren zijn bruidssieraden in Art Deco stijl of Art Nouveau stijl verkrijgbaar. Kijk in de categorie Manchetknopen voor de gehele collectie.

Manchetknopen Pearl  Manchetknopen Quattor

Kies voor een Art Deco bruiloft of Art Nouveau bruiloft met de bruidssieraden van Art Deco Webwinkel.