Vitrage

12 mei 2014 11:05
Bij Art Deco Webwinkel kon u al terecht voor de meest exclusieve gordijnstoffen. Nu is de collectie raambekleding uitgebreid met prachtige vitragestoffen. In de categorie Vitrage / Voile vind u een met zorg samengestelde collectie voile, vitrage en inbetween gordijnen. Door de variatie aan materialen, structuren en kleuren is voor elk interieur passende vitrage te vinden.

Vitrages, inbetweens en voile

Vitrages, inbetweens en voile gordijnen geven het interieur zachtheid. Ze zorgen ervoor dat het daglicht fraai gefilterd wordt. Vitrages zijn ideaal wanneer privacy gewenst is, zonder het daglicht buiten te sluiten. Dit kan in de vorm van transparante vitrage of semi-transparante vitrage, de zogenaamde 'inbetween'. Een inbetween houdt het midden tussen een vitrage en een overgordijn. Inbetweens geven een mooi diffuus licht en zijn verkrijgbaar in prachtige natureltinten. Vitrages of voile gordijnen zijn de allerdunste gordijnsoort. In de collectie van Art Deco Webwinkel zijn transparante vitrages te vinden, maar ook semi-transparante vitrages. Iets dikkere vitrages hebben het voordeel dat men er wel gemakkelijk door naar buiten kunt kijken, maar niet van buiten naar binnen. 

Gevarieerde collectie

De collectie bestaat uit vitrages van verschillende materialen met diverse structuren. Zeer fijn en unikleurig of juist wat grover van structuur voor een linnenachtig effect. Gedecoreerd met kleurrijke garen of subtiel in zachte ton-sur-ton tinten. Door de gevarieerde stijlen en het rijke kleurenpalet is er voor elk interieur passende vitrage te vinden. De collectie Vitrage/Voile is zo samengesteld dat de stoffen eventueel goed gecombineerd kunnen worden met de gordijnstoffen van Art Deco Webwinkel. Vitrage kan dus gecombineerd worden met overgordijnen, maar dit hoeft zeker niet.

Toepassingen

Soepel vallende stoffen zorgen voor een luchtige sfeer. Vitrages met een natuurlijke uitstraling passen wondermooi in Art Nouveau interieurs. Strakke, glamoureuze voile gordijnen met metallic garen passen zeer goed in Art Deco interieurs. Tijdloze vitrages in uni tinten kunnen altijd en in elke ruimte. Vitrages maken het interieur compleet. Of het nu gaat om decoratie van bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer, eetkamer of kantoor. Ook voor zakelijke doeleinden, zoals hotels en andere bedrijfsgebouwen helpt Art Deco Webwinkel u graag op weg. Art Deco Webwinkel biedt enkel kwaliteitsstoffen en adviseert u graag bij de keuze voor dit sfeerbepalende woonaccessoire

Kijk in de categorie Vitrage / Voile voor de collectie.

VitrageVerana  Vitrage Kaya  Vitrage Fields