Speciale spiegels

26 november 2013 10:05
Bij Art Deco Webwinkel vindt u geen massaproducten, maar exclusieve artikelen van hoogwaardige materialen, op vakkundige wijze vervaardigd. Zo ook de spiegels. In de categorie spiegels zijn luxe wandspiegels en staande spiegels te vinden van diverse materialen en in verschillende prijsklassen. Kunstzinnige spiegels zijn sieraden voor aan de muur.

Art Nouveau wandspiegels

Art Nouveau spiegels kenmerken zich door omlijstingen met weelderige, sierlijke lijnen. Natuurlijke motieven, zoals bladeren, bloemen en takken geven de Art Nouveau spiegels een sierlijk karakter. Er zijn Art Nouveau wandspiegels en Art Nouveau tafelspiegels verkrijgbaar. Verschillende edeltinnen wandspiegels zijn opgenomen in de collectie, zoals spiegel Emmanuel, een grandioze geometrische Art Nouveau spiegel met een dramatisch lijnenspel. Een blikvanger in de hal, slaapkamer, overloop, woonkamer, eetkamer of kleedkamer. De curvilineaire of versierende Art Nouveau is vertegenwoordigd in de sublieme spiegels Merveilleux en Merveilleux rond. Deze houten lijsten zijn gepatineerd met goud: zeer exclusief en waardevol. Een kunstwerk van Alphonse Mucha of Gustav Klimt en een spiegel in één: het kan bij Art Deco Webwinkel. Romantisch voor in de slaapkamer...

Art Nouveau tafelspiegels

Op een kastje, nachtkastje, bijzettafeltje, dressoir, kaptafel, in de badkamer of wc: een edeltinnen Art Nouveau tafelspiegel siert elke plek. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, allen even bijzonder en gracieus. Kijk bijvoorbeeld eens naar spiegel Mayflower en spiegel Venus. Ook is er een fabuleuze Art Nouveau make-up spiegel verkrijgbaar, Lady Mirror. De slanke vormen en vrouwfiguren domineren deze schitterende spiegels. Sculpturale spiegels die een artistieke decoratie vormen in het interieur zijn tevens in de collectie van Art Deco Webwinkel te vinden. Ook is er keuze uit een handspiegel en diverse tasspiegeltjes.  

Tiffany spiegels

Imposante Tiffany spiegels zijn geliefd bij Art Deco en Art Nouveau liefhebbers. Nostalgisch, maar toch tijdloos. Het gekleurde glas is volgens de Tiffany techniek vervaardigd tot een adembenemend mooie lijst. Er zijn verschillende modellen Tiffany spiegels verkrijgbaar. Nog meer spiegels zijn te zien in de categorie Spiegels in de hoofdcategorie Woonaccessoires, zoals Art Deco spiegels en een kapstok met kantelbare spiegel.