Sinterklaas in Art Deco stijl

28 oktober 2013 10:57
Over ruim een maand is het weer zover: Sinterklaas en zijn Pieten zijn in het land. Op 5 december is het pakjesavond en dat betekent een gezellig samenzijn met familie en vrienden. Zoetigheden worden geserveerd en de mooiste cadeaus worden uitgepakt. Art Deco Webwinkel is voor Sinterklaas hét online adres voor kunstzinnige Sinterklaascadeaus in Art Deco stijl.

Sintkleur rood

De rode stola die Sint-Nicolaas traditioneel draagt is sinds jaar en dag een herkenbaar item rondom het Sinterklaasfeest. Rond 5 december wordt de kleur rood dan ook geassocieerd met gezelligheid, cadeautjes, warmte en geborgenheid. Rood is tevens een veelgebruikte kleur binnen de art deco stijl. Een gepassioneerde kleur die kracht en tevens warmte uitstraalt. Bij Art Deco Webwinkel zijn tal van stijlvolle Sintcadeaus verkrijgbaar waarin de kleur rood de hoofdrol speelt: van agenda's tot glazen vazen. En van sierkussens en meubels tot broches. Alles voor een geslaagde pakjesavond!

Gedichten

Voor schrijvers, dichters en lezers zijn er stijlvolle bureau- en tafelartikelen verkrijgbaar. Luxe briefopeners van edeltin en een opvallende penhouder zijn verrassend mooie en tijdloze cadeaus. Voor dames en heren met gevoel voor stijl zijn artistieke sieraden verkrijgbaar. Sieraden zijn door hun compacte formaat zeer geschikt als schoencadeautjes (ook volwassenen vinden dit stiekem leuk). Denk bijvoorbeeld aan een mooie art deco broche of chique manchetknopen. Ook een heel geschikt schoencadeautje is de visitekaartetui Impression. 

Agenda's 2014

Het Sinterklaasfeest op 5 december is het ideale moment om een agenda 2014 cadeau te geven. Bij Art Deco Webwinkel zijn fraaie agenda's verkrijgbaar in diverse stijlen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Art Deco Agenda 2014 of nostalgische Heineken Agenda 2014. Sintcadeaus in stijl inpakken kan met het Gift Wrap Book 1920's Fashion. Voor een fijne prijs bestelt u deze er gelijk bij. Zo wordt het een onvergetelijke pakjesavond in Art Deco stijl.

Bron afbeelding: De tekening komt uit het prentenboek Gouden Vlinders / versjes door S. Franke en plaatjes van Lou Loeber uit 1927. Collectie Prentenboeken van 1810-1950, Koninklijke Bibliotheek.