Kijk zelf even in de spiegel op zaterdag 4 mei!

6 april 2024 16:00
Het is eigenlijk niet nodig onze locatie van De blauwe Deel aan te prijzen. De meeste mensen vinden het de moeite waard om eens in Leerdam te komen kijken en geven dit aan andere mensen door. Echte mond tot mond reclame... Het is inderdaad altijd erg leuk u goed in de ogen te kunnen kijken! Het is een kwestie van spiegelen. Ha ha en dan bedoelen wij dat het thema van deze dag SPIEGELS is!

Laat je verrassen en inspireren door de fantastische Art Nouveau en Art Deco spiegels vervaardigd uit diverse materialen zoals Tiffany glas, brons, composiet, tin, zilver en hout. U bent van harte welkom op zaterdag 4 mei tussen 11.00 uur en 16.00 uur.

De blauwe Deel is gevestigd in een boerderij uit 1793 in het landelijke Leerdam (dus niet in het centrum).

Ā 

Hoogeind 36
4143 LZ Leerdam

U reist over de slingerende weg van Hoogeind en ziet dan opeens de markanteĀ  (paars)blauw geverfde boerderij. Rijd gerust over de brug geflankeerd door het smeedijzeren blauwe hek waarop twee grote Art Nouveau bloemlampen zijn te zien. Dan rijdt u over het erf met grind langs de oude schapenschuur (waarin kantoren). Vervolgens komt u bij de imposante oude wagenloods waar de showroom is gevestigd. Op het eigen terrein zijn voldoende parkeerplekken beschikbaar.

Welkom!