Kekke kandelaren

1 november 2022 20:45
Kandelaren zijn om te sferen. Als het schemerig wordt en de avond valt, worden de kaarsjes graag aangestoken om sfeer te creëren. Eten bij kaarslicht. Communiceren bij kaarslicht. Met kaarsjes ziet alles er mooier en romantischer uit.

Gezellig zeg! Een papegaai met een bronzen takje in z 'n snavel en op z'n kopje een bronzen kaarsenhouder. De vogel is gemaakt van keramiek. Knap gemaakt. Het plateel laat detailering in fijne getekende patronen zien zoals de verenbelijning. Het glazuur is aangemaakt in de mooiste kleurtjes. De tinten geel en groen overheersen, maar ook roze en rode accenten zijn te bespeuren. De scherpe klauwen van de artistieke papegaai omlijsten een boomstam waarop lieve bloemetjes en zelfs een kevertje is te zien. Lief. Nieuwsgierig geworden naar onze kekke kandelaren?

                        

Art Nouveau kelkjes en klokjes in brons die een keramieken voet en kaarsen houder verbinden. Het porselein is werkelijk prachtig beschilderd. Een extravagant patroon in goudverf maakt de kandelaar extra chique. Het diner wordt zal door Kandelaar Supper extra romantisch!

Sierlijke kandelaar van mondgeblazen glas. Een kronkelende hals zorgt voor een speels effect. In de bruine houder kan een waxinelicht geplaatst worden. Zie onze categorie kandelaren voor nog meer exemplaren in kunstzinnig glas!