Gordijnen voor een Art Deco woning

22 juli 2013 10:42
Maak het Art Deco interieur compleet met schitterende Art Deco gordijnen. Art Deco Webwinkel heeft een royale collectie gordijnstoffen in Art Nouveau en Art Deco stijl. Geometrische vormen en florale motieven in diverse tinten zijn uiteraard in deze collectie te vinden. Er is altijd een stof bij waar men voor valt.

Gordijnstoffen

Gordijnen zijn sfeerbepalend in het interieur. Bovendien kunnen gordijnen licht weren, de kou in het najaar buiten houden en voor meer privacy zorgen. Bloemige gordijnstoffen geven een fleurige uitstraling. Geometrische stoffen kunnen strak, uitgesproken, zakelijk of stoer zijn. Of het nu gaat om bijvoorbeeld de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of kantoor: er is voor elke ruimte een passende gordijnstof te vinden. Door de keuze voor een bepaalde gordijnstof krijgt het interieur karakter.

Opties

De stoffen worden naar wens d.m.v. exclusieve confectie (vaak nog handwerk) tot gordijnen, paneelgordijnen of vouwgordijnen gecreëerd. Bijpassende ophangsystemen; roeden, kappen, binnenloop-systeem, rails, eventueel met afstandbediening - geïntegreerd met dimbare (sfeer) verlichting, behoren natuurlijk ook tot het leverprogramma. Wij adviseren graag.

Toegepaste kunst

Deze luxe gordijnstoffen zijn niet alleen te vermaken tot gordijnen, maar ook tot een kussenhoes, sprei of chic kledingstuk. Wees creatief en creeer zelf een uniek jasje of feestelijke jurk. Kunstzinnige gordijnstoffen shopt men bij Art Deco Webwinkel. Kijk in de categorieën Gordijnstoffen en Gordijnophangsystemen voor de collectie.